• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Polijas ārlietu ministrs: - pie Latvijas ārlietu ministra. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.1999., Nr. 355 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16786

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Daidžests. Citu rakstītais

Vēl šajā numurā

28.10.1999., Nr. 355

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Polijas ārlietu ministrs:

— pie Latvijas ārlietu ministra

B.JPG (35290 BYTES)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

Vakar, 27.oktobrī, Ārlietu ministrijā notika Latvijas ārlietu ministra Induļa Bērziņa un Polijas ārlietu ministra Broņislava Geremeka preses konference.

Broņislavs Geremeks uzsvēra, ka Polijas valdībā izmantos visus tai pieejamos līdzekļus, lai atbalstītu Latviju virzībā uz ES un NATO. Ministrs atgādināja, ka arī Polija ir saņēmusi atbalstu tās ceļā uz ES un NATO, tāpēc pilnībā saprot šāda atbalsta nozīmību ne vien Baltijas valstīm kopumā, bet arī atsevišķi katrai no tām. Šī palīdzība galvenokārt var izpausties savas pieredzes nodošanā Latvijai, lai atvieglotu sarunas ar ES un NATO. Polijas ārlietu ministrs pauda pārliecību par Polijas drīzu uzņemšanu Eiropas Savienībā, kā arī par to, ka arī Latvija tiks uzņemta šajā starptautiskajā organizācijā.

Latvijas ārlietu ministrs teica, ka Latvija un Polija ir izseni radnieciskas valstis un šajā gadsimtā abām nācies piedzīvot daudz traģisku notikumu, arī tas liek apvienot centienus sasniegt sev mieru un drošību starptautiskajā arēnā. I.Bērziņš apliecināja Latvijas jebkura veida atbalstu Polijas interesēm un izteica pārliecību, ka Polija attiecībā pret Latviju rīkosies līdzvērtīgi.

"LV" informācija

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!