• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ERAB komunikācijas misiju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.1999., Nr. 355 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16789

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par gatavošanos ERAB sanāksmei

Vēl šajā numurā

28.10.1999., Nr. 355

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ERAB komunikācijas misiju

Sakarā ar Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) pilnvarnieku sanāksmes organizēšanu 27.oktobrī beidzās ERAB darba vizīte, kuras ietvaros Rīgā viesojās ERAB komunikācijas direktore Barbara Kleja un ERAB eksperti TV nodrošinājuma jautājumos Leslijs Zunzs un Malkolms Makgregors.

Vizītes laikā viesi apmeklēja ERAB pilnvarnieku sanāksmes norises vietas Rīgā un iepazinās ar TV translācijas nodrošinājuma iespējām Rīgas Kongresu namā un Rīgas Latviešu biedrības namā, jo tiek plānots veidot TV translācijas tīklu, kas aptvers abus šos objektus.

Tiekoties ar Latvijas Televīzijas tehnisko direktoru Ēriku Gailīti un vadošajiem speciālistiem, tika pārrunātas šāda TV tīkla tehniskā nodrošinājuma iespējas un varbūtējās grūtības tā izveidē. Viesi iepazinās arī ar LTV tehniskajām iespējām. Iegūtā informācija tiks izmantota, izstrādājot TV nodrošinājuma tehnisko specifikāciju, lai ERAB sanāksmes koordinācijas centrs SIA "Birojs 2000" varētu izsludināt izsoli minētā pakalpojuma sniegšanai sanāksmes laikā.

B.Kleja vizītes laikā tikās ar īpašu uzdevumu ministru sadarbībai ar ārvalstu finansu institūcijām un ERAB sanāksmes organizēšanas uzraudzības komitejas priekšsēdētāju Robertu Zīli un ministra padomnieci Ivetu Bojāri, ar Ārlietu ministrijas Informācijas departamenta direktoru Egonu Neimani un preses sekretāru Jāni Sīli, kā arī ar Ministru prezidenta biroja vadītāju Māri Sprindžuku un premjerministra padomnieku ārlietās Aivaru Grozu. Tikšanās laikā tika pārrunātas Latvijas kā sanāksmes rīkotājvalsts publicitātes veicināšanas iespējas, kā arī ministriju un citu valsts institūciju iesaistīšana ERAB sanāksmes preses centra darbībā un ārvalstu mediju pārstāvjus interesējošās informācijas nodrošināšanā.

Kopumā B.Kleja atzinīgi novērtēja "Biroja 2000" darbību ERAB sanāksmes organizēšanā, kā arī valsts institūciju un sabiedrības informēšanā par sanāksmes organizēšanas gaitu.

Koordinācijas centra  SIA "Birojs 2000" projektu vadītāja Vija Kasakovska

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!