• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par gatavošanos ERAB sanāksmei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.1999., Nr. 355 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16790

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par meža nozares optimizācijas koncepciju

Vēl šajā numurā

28.10.1999., Nr. 355

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par gatavošanos ERAB sanāksmei

Pagājušajā nedēļā, 21.oktobrī, notika kārtējā Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) pilnvarnieku sanāksmes Rīgā 2000. gadā organizēšanas uzraudzības komitejas sēde. Sēdē piedalījās arī Rīgā strādājošais ERAB konsultants pilnvarnieku sanāksmju organizēšanā Jozefs Horvats.

Sēdes dalībnieki pieņēma zināšanai kataloga "Latvija" struktūru un apstiprināja šī kataloga "CD rom" formāta vizuālo ievada versiju.

Sēdes dalībnieki apstiprināja mūzikas kompaktdiska vāka vizuālo noformējumu un nosaukumu angļu valodā — "Latvian Millennium Classics". Minēto kompaktdisku paredzēts dāvināt ERAB sanāksmes dalībniekiem un viesiem.

Iepazīstoties ar ERAB pilnvarnieku sanāksmes koordinācijas centra SIA "Birojs 2000"sagatavoto informāciju par sanāksmes sponsorēšanas pieteikumiem, sēdes dalībnieki tos apstiprināja un uzdeva birojam slēgt līgumus ar akciju sabiedrību "Latvijas Unibanka" par labdarības koncerta sponsorēšanu Latvijas Nacionālajā operā, ar sabiedrību "Ericsson Latvija SIA" par līdzdalību labdarības koncerta sponsorēšanā Rīgas Domā, ar sabiedrību "Microsoft Latvija SIA" par ERAB sanāksmes tehnoloģiskā risinājuma programmu nodrošinājuma sponsorēšanu un ar SIA "Latvijas mobilais telefons" par ERAB sanāksmes Rīgā mobilo telekomunikāciju nodrošināšanu.

Iepazīstoties ar Labklājības ministrijas piedāvāto labklājības koncertos savākto līdzekļu izlietojumu priekšlikumu, apstiprināta kārtība Rīgas Doma koncerta ienākumu izlietošanā vardarbībā cietušo bērnu rehabilitācijai, Labklājības ministrija iesniegs birojam organizāciju sarakstu, kas varētu pretendēt uz savākto līdzekļu izlietojumu, un birojs kopā ar Labklājības ministriju izvērtēs iesniegtos projektus un sagatavos galīgo priekšlikumu izskatīšanai uzraudzības komitejas sēdē.

Nākamā uzraudzības komitejas sēde notiks 25.novembrī.

Koordinācijas centra SIA "Birojs 2000" vadītāja Selga Laizāne

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!