• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 13. decembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.2007., Nr. 204 https://www.vestnesis.lv/ta/id/168263

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 17. decembra sēdē

Vēl šajā numurā

20.12.2007., Nr. 204

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 13. decembra sēdē

 

1. Pieņēma zināšanai Moldovas Republikas parlamenta deputātu grupas sadarbībai ar Latvijas Republikas Saeimu vizītes Latvijas Republikā programmu.

2. Apstiprināja izdevumu tāmi Moldovas Republikas parlamenta deputātu grupas sadarbībai ar Latvijas Republikas Saeimu vizītei Latvijas Republikā no 2007.gada 16.decembra līdz 19.decembrim.

3. Nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Uzbekistānas parlamentu locekļu V.Orlova un I.Ribakova dalību Uzbekistānas Republikas prezidenta vēlēšanu novērošanā šā gada 22.–24.decembrī.

4. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu zvērinātu advokātu birojam “Liepa, Skopiņa/BORENIUS” pārstāvēt Saeimas Prezidiju administratīvajā tiesā.

5. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu zvērinātu advokātu birojam “Liepa, Skopiņa/BORENIUS” pārstāvēt Saeimas Prezidiju administratīvajā tiesā.

6. Pieņēma lēmumu par Leldes Rāfeldes apstiprināšanu par Saeimas Preses dienesta vadītāju.

7. Apstiprināja komandējumus:

1) Ārlietu komisijas loceklim N.Ušakovam un Eiropas lietu komisijas loceklim J.Eglītim uz Tbilisi (Gruzija) no 2008.gada 2.janvāra līdz 7.janvārim;

2) Eiropas lietu komisijas vecākajam konsultantam I.Solimam, konsultantam Ģ.Ostrovskim un Eiropas Savienības informācijas centra vadītājai M.Dzirniecei uz Kišiņevu (Moldova) no 2007.gada 16.decembra līdz 18.decembrim.

8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Tautsaimniecības komisijas priekšsēdētāja, komisijas sekretāra, komisijas locekļu un darbinieku komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2007.gada 16.decembra līdz 19.decembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!