• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Gruzijas prezidenta vēlēšanu novērotājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.01.2008., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/ta/id/168791

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pareizticīgo Baznīcas Rīgas un visas Latvijas metropolīts Aleksandrs:

Vēl šajā numurā

04.01.2008., Nr. 2

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Gruzijas prezidenta vēlēšanu novērotājiem

 

5.janvārī Gruzijas Republikā notiks prezidenta ārkārtas vēlēšanas, kuru novērošanai no Latvijas piedalīsies sešpadsmit pārstāvji.

Saeima ir deleģējusi sešus īstermiņa novērotājus, to skaitā piecus deputātus, kuri pārstāv Eiropas lietu komisiju, Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegāciju, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegāciju, Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu asambleju un deputātu grupu sadarbībai ar Gruzijas parlamentu.

Ārlietu ministrija ir deleģējusi piecus īstermiņa novērotājus un vienu ilgtermiņa novērotāju. Ilgtermiņa novērotājs darbu sāka jau 2007.gada 10.decembrī.

Pēc Gruzijas Centrālās vēlēšanu komisijas ielūguma Latviju Gruzijas prezidenta vēlēšanu novērošanā pārstāvēs trīs eksperti no Latvijas Centrālās vēlēšanu komisijas tās priekšsēdētāja Arņa Cimdara vadībā. Papildus tiem Eiropas Padomes Komisijas “Demokrātijai caur likuma varu” (Venēcijas komisijas) delegācijas sastāvā ir iekļauts viens īstermiņa novērotājs no Latvijas.

 

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!