• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs, apmeklējot NBS vienības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.01.2008., Nr. 7 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169228

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs, tiekoties ar novērotājiem Gruzijas prezidenta vēlēšanās

Vēl šajā numurā

15.01.2008., Nr. 7

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs, apmeklējot NBS vienības

 

11.janvārī Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Mācību vadības pavēlniecības (MVP) štābā viesojās aizsardzības ministrs Vinets Veldre. Vizītes laikā aizsardzības ministrs iepazinās ar NBS MVP vēsturi, struktūru, mērķiem, uzdevumiem, apmācību programmām un tikās ar Mācību vadības pavēlniecības komandieri pulkvedi Valdi Tālbergu. Vizītes ietvaros notika arī NBS MVP vienību – Nacionālās aizsardzības akadēmijas, Rekrutēšanas un atlases centra, Sakaru skolas un Valodu skolas – prezentācijas. Ministrs apmeklēja arī NBS Valodu skolu, Nacionālo aizsardzības akadēmiju un NBS Sakaru skolu.

MVP veic NBS personāla rekrutēšanu un atlasi, organizē un vada militāro doktrīnu un reglamentu izstrādi un to pilnveidošanu; izstrādā apmācības programmas un standartus, kontrolē to izpildi; nodrošina NBS personālsastāva individuālo un kolektīvo apmācību, kā arī izstrādā tehniskās specifikācijas NBS.

Aizsardzības ministrs apmeklēja arī Nacionālo bruņoto spēku Štāba bataljonu, NBS Sporta klubu un Rīgas garnizona komandantūru.

 

Sandra Brāle, NBS Mācību vadības pavēlniecības preses virsniece

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!