• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.01.2008., Nr. 8 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169317

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

16.01.2008., Nr. 8

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

LĪDZDARBĪBAS LĪGUMS

Rīgā 2008.gada 3.janvārī

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (turpmāk tekstā – Iestāde), tā priekšnieka Ainara Penča personā, kas rīkojas uz iestādes nolikuma pamata, no vienas puses, un Biedrība “Latvijas Ugunsdzēsības Asociācija” (turpmāk tekstā – Asociācija), vienotais reģistrācijas numurs: 40008066462, tā valdes priekšsēdētāja Ilgvara Cēra personā, kurš rīkojas uz Statūtu pamata, no otras puses (turpmāk tekstā kopā – Puses), noslēdz šādu līdzdarbības līgumu (turpmāk tekstā – līgums), pamatojoties uz Valsts pārvaldes likuma 50.panta piekto daļu, par sekojošo:

I. LĪGUMA MĒRĶIS UN PRIEKŠMETS

1.1. Līguma mērķis ir veicināt Asociācijas iesaistīšanu Iestādes darbībā.

1.2. Asociācija šī līguma ietvaros līdzdarbojas Iestādes Ugunsdrošības un ugunsdzēsības likuma 25.panta pirmās daļas 23.punktā noteiktās funkcijas: “veikt ugunsdrošības, ugunsdzēsības, glābšanas un civilās aizsardzības propagandu” realizācijā.

1.3. Asociācija veic sabiedrības informēšanu par ugunsdrošību, ugunsdzēsību, glābšanu un civilo aizsardzību, kā arī par rīcību šajos gadījumos (turpmāk tekstā – informēšanas kampaņa).

1.4. Puses sadarbojas arī jautājumos, kuros Asociācija savas kompetences ietvaros var sniegt atbalstu Iestādei kā nevalstiska organizācija un kā “Latvijas Neatkarīgo ekspertu asociācijas” un “Latvijas Kvalitātes asociācijas” biedrs.

II. LĪGUMA DARBĪBAS TERMIŅŠ

Līgums stājas spēkā ar tās parakstīšanas dienu un tiek noslēgts uz nenoteiktu laiku.

III. PUŠU SADARBĪBA

3.1. Asociācija veic iedzīvotāju informēšanu par ugunsdrošību un civilo aizsardzību laikrakstos, televīzijā, radio, interneta portālos, kā arī izplatot informatīvas lapiņas (bukletus). Katra informēšanas kampaņa, kurā tiek sniegta atsauce uz Iestādi pirms tās publiskošanas tiek saskaņota ar Iestādi.

3.2. Iestāde savas kompetences ietvaros sniedz Asociācijai nepieciešamo informāciju informēšanas kampaņas nodrošināšanai.

3.3. Puses regulāri apmainās ar tām interesējošo informāciju.

3.4. Pēc Iestādes lūguma Asociācija sniedz priekšlikumus Iestādei par normatīvo aktu projektiem un grozījumiem, kas skar ugunsdrošību un civilo aizsardzību, kā arī par jautājumiem, kas ir aktuāli Iestādei.

3.5. Puses apspriež kopējās darbības rezultātus.

IV. CITI NOTEIKUMI

4.1. Visus strīdus, kas rodas starp Pusēm līdzdarbības līguma izpildes gaitā, risina pārrunu ceļā.

4.2. Līgumu var grozīt vai izbeigt Pusēm savstarpēji par to rakstiski vienojoties.

4.3. Iestājoties nepārvaramas varas apstākļiem Puses nav savstarpēji atbildīgas

4.4. Līgums ir sastādīts latviešu valodā uz 1 (vienas) lapas, 2 (divos) eksemplāros, no kuriem viens atrodas pie Iestādes, otrs pie Asociācijas.

V. PUŠU REKVIZĪTI UN PARAKSTI

Biedrība “Latvijas Ugunsdzēsības asociācija”

Reģ.Nr.: 40008066462

Maskavas ielā 14, Rīga, LV – 1050

E-pasts: lua@apollo.lv

www.ugunsdzesiba.lv

Valdes priekšsēdētājs I.Cēris

2008.gada 3.janvāris

Valsts ugunsdzēsības un

glābšanas dienests

Maskavas iela 5, Rīga, LV – 1050

E-pasts: vugd@vugd.gov.lv

www.vugd.gov.lv

Priekšnieks A.Pencis

2008.gada 3.janvāris



Paziņojums

Pļaviņu pilsētas dome 06.12.2007. ir pieņēmusi saistošos noteikumus “Par grozījumiem saistošajos noteikumos “Par Pļaviņu pilsētas pašvaldības palīdzību dzīvokļa jautājuma risināšanā””. Ar pilnu noteikumu teksta var iepazīties Pļaviņu pilsētas domē, 5.kabinetā.


Promocijas darba aizstāvēšana

2008. gada 4. februārī plkst.14.30 Rīgas Tehniskās universitātes Informācijas tehnoloģijas nozares promocijas padomes P-07 atklātajā sēdē Rīgā, Meža ielā 1/3, 202. auditorijā, NATAĻJA PAVLOVA aizstāvēs promocijas darbu “Platformneatkarīgā modeļa izstrādes pieeja modeļvadāmas arhitektūras ietvarā” inženierzinātņu doktora grāda iegūšanai.

Recenzenti: profesors, Dr.habil.sc.ing. Jānis Grundspeņķis (RTU), asoc.prof., Dr.sc.ing. Boriss Mišnevs (TSI), profesore, Dr.sc.ing. Vita Vojtkovska (Boisas universitāte, ASV).

Ar promocijas darbu var iepazīties internetā http://www.rtu.lv/zinatne/doktorantura/ un RTU Zinātniskajā bibliotēkā Ķīpsalas ielā 10.


Paziņojums

Jēkabpils pilsētas dome apstiprinājusi:

Saistošos noteikumus nr.19 “Par atvieglojumu piešķiršanu nekustamā īpašuma nodokļa maksātājiem 2008.gadā” (13.12.2007. domes lēmums, protokols nr. 28, 4).

Ar pilnu saistošo noteikumu tekstu var iepazīties Jēkabpils pilsētas domē Brīvības ielā 120, Jēkabpilī, 203. kabinetā, tālr. 5207327.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!