• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par atbalstu Latvijas zivsaimniecībai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.01.2008., Nr. 8 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169326

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par 30 miljoniem eiro metroloģijas un Baltijas ekosistēmas kopīgas pētniecības programmas izstrādei

Vēl šajā numurā

16.01.2008., Nr. 8

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par atbalstu Latvijas zivsaimniecībai

 

Zemkopības ministrija (ZM) ir saņēmusi Eiropas Komisijas lēmumu par Rīcības programmas Eiropas Zivsaimniecības fonda atbalsta ieviešanai Latvijā 2007.–2013.gada apstiprināšanu.

Kā ziņots iepriekš, Rīcības programmā paredzēti ar Eiropas Zivsaimniecības fonda (EZF) atbalstu ieviešamie pasākumi un aktivitātes, lai attīstītu nozares uzņēmumu konkurētspēju, līdzsvarotu zvejniecības sektoru ar pieejamajiem zivju resursiem, nodrošinātu patērētājus ar kvalitatīvu, augstas pievienotās vērtības un tirgus pieprasījumam atbilstošu akvakultūras un zivju apstrādes uzņēmumu produkciju, ievērojot vides ilgtspējīgas saglabāšanas aspektus, kā arī ilgtspējīgi attīstītu cilvēkresursus, kas saistīti ar zivsaimniecību, un zivsaimniecībai nozīmīgās teritorijas Latvijā.

Rīcības programmā paredzēto EZF atbalsta pasākumu ieviešanai Zemkopības ministrija izstrādā nacionāla līmeņa normatīvos aktus.

Šobrīd apstiprināšanai Ministru kabinetā tiek iesniegti divu atbalsta pasākumu ieviešanu reglamentējošie normatīvo aktu projekti. Paredzams, ka, sākot ar 2008.gada aprīli, tiks uzsākta projektu iesniegumu pieņemšana atbalsta pasākumos “Investīcijas akvakultūras uzņēmumos” un “Zvejas un akvakultūras produktu apstrāde”.

 

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!