• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: - sarunā ar CVK priekšsēdētāju - tiekoties ar Hamburgas birģermeistaru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.10.1999., Nr. 335/336 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16946

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Varam justies gandarītas"

Vēl šajā numurā

13.10.1999., Nr. 335/336

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

— sarunā ar CVK priekšsēdētāju

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 12. oktobrī, tikās ar Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētāju Arni Cimdaru.

Sarunā A.Cimdars informēja Valsts prezidenti, ar kādiem rezultātiem ir beigusies parakstu vākšana jautājumā par pensiju likumdošanas grozījumiem.

Pēc CVK priekšsēdētāja sacītā, ir savākti 13,75 % iedzīvotāju parakstu nepieciešamo 10% vietā, turklāt aktivitāte dažādos Latvijas reģionos bijusi dažāda — augstāka Latgalē, zemāka Kurzemē un Vidzemē.

Valsts prezidente uzklausīja A.Cimdaru par CVK darbību un tālākajiem plāniem. V.Vīķe-Freiberga ļoti atzinīgi vērtēja CVK projektus, kas saistīti ar iedzīvotāju iesaistīšanu politiskajos procesos, paaugstinot vēlētāju aktivitāti, informējot dažādu reģionu iedzīvotājus ar rajonu masu mediju starpniecību, rīkojot nodarbības skolēnu pašpārvaldēs un veicot informatīvas kampaņas valsts iedzīvotājiem. Tāpat prezidente augstu novērtēja faktu, ka citas valstis ir izrādījušas interesi pārņemt Latvijas CVK pieredzi vēlēšanu rīkošanā, kā arī to, ka Latvija ir varējusi palīdzēt Albānijai un citām valstīm rīkot demokrātiskas vēlēšanas.

Valsts prezidenta preses dienests

— tiekoties ar Hamburgas birģermeistaru

H1.JPG (20062 BYTES) Vakar, 12.oktobrī, Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga tikās ar Hamburgas Senāta birģermeistaru Ortvinu Rundi Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!