• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2008., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169623

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aizsardzības ministrija: Par Latvijas proklamēšanas 90.gadadienas logotipu

Vēl šajā numurā

23.01.2008., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

KV04VAKS.JPG (54129 bytes)• Pagājušajā nedēļā Mazo un vidējo komersantu un amatniecības padome pulcējās uz otro sēdi, lai sniegtu savus priekšlikumus Makroekonomiskās stabilizācijas plāna pilnveidošanai. Uzņēmēju pārstāvji atzina, ka plāns ir nozīmīgs solis uz priekšu, taču tam jābūt detalizētākam. Vairāk lasiet materiālā “Ar savu pienesumu tautsaimniecības stabilizācijai”.

 

• Mazo un vidējo komersantu un amatniecības konsultatīvās padomes priekšsēdētāja Silvija Greste intervijā “Komersanta Vēstnesim” stāsta, ka statistikas dati liecina: uzņēmumu skaits uz 1000 iedzīvotājiem Latvijā samazinās. Kādi ir iemesli? Vai minimālās algas paaugstināšanu var uzskatīt par panākumu un ko labu var dot jauno tehnoloģiju ieviešana uzņēmumā, skaidro S.Greste.

 

• Valsts informācija, piemēram, likumi un citi normatīvie akti, ziņas par īpašumiem, uzņēmumiem un satiksmi kļūst arvien vērtīgāka, jo tā nodrošina mūsu ikdienas un biznesa dzīves kvalitāti. Publicējam plašu materiālu par publiskā sektora informācijas atkalizmantošanu.

 

• Aktrise un vērienīgu pasākumu producente Leonarda Ķestere-Kļaviņa stāsta par karjeru kultūras menedžmentā, radošās un lietišķās dzīves savienošanu un pieprasījumu pēc kultūras menedžeru pakalpojumiem.

 

• Pagājušajā nedēļā diskusiju vētru izraisīja portālā “Delfi” ievietotā Latvijas vēstniecības Īrijā informācija “Par ienākumiem Īrijā var nākties piemaksāt 5% nodokli Latvijā”. Valsts ieņēmumu dienesta skaidrojumu meklējiet rakstā “Par ienākumiem Īrijā jāpiemaksā?!”.

 

• Skatoties uz Latvijas eksporta statistiku, kļūst skaidrs, ka Latvija joprojām pamatā ir agrāra valsts, kuras galvenās eksportpreces ir kokmateriāli un pārtika, secināts materiālā “Eksportu sagaida jauni izaicinājumi”, tomēr tieši Latvija Eiropā ir otra aktīvākā dažādu biznesa pakalpojumu sniedzēja citām valstīm.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!