• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: Par SIA "Lattelecom" kapitāldaļu pārdošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2008., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169646

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents: Par valdības neatliekamajiem uzdevumiem, preses konferencē 2008.gada 22.janvārī

Vēl šajā numurā

23.01.2008., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents: Par SIA “Lattelecom” kapitāldaļu pārdošanu

 

Ministru prezidents Ivars Godmanis 21.janvārī tikās ar SIA “Lattelecom” izpilddirektoru Nilu Melngaili, lai pārrunātu uzņēmuma tālākās privatizācijas procesu.

Tikšanās laikā panākta vienošanās turpināt sarunas par SIA “Lattelecom” kapitāla daļu pārdošanu, piesaistot ASV privātā kapitāla fondu “The Blackstone group”. Ar “Lattelecom” akcionāru “TeliaSonera” tiks apspriesta tai piederošo 49% SIA “Lattelecom” kapitāla daļu pārdošana “The Blackstone group”, Latvijas valstij atsakoties no pirmpirkuma tiesībām uz tām.

Tāpat panākta konceptuāla vienošanās, ka valstij piederošās 51% “Lattelecom” kapitāla daļas paliek valsts īpašumā, kuras tiks pārdotas izsolē par maksimāli augstāko iespējamo cenu, veicot izsoles pretendentu atlasi un nosakot, ka izsolē varēs piedalīties uzņēmumi ar starptautiski atzītu reputāciju, kuriem ir pieredze Eiropas ekonomiskajā zonā darbojošās telekomunikāciju kompānijās.

“Lattelecom” privatizācijas darba grupai uzdots izstrādāt attiecīgus “Lattelecom” privatizācijas nosacījumus un grafiku un iesniegt izskatīšanai valdībā.

Ceturtdien, 24.janvārī, Ministru prezidents “Lattelecom” privatizācijas procesu pārrunās ar “Lattelecom” akcionāra “TeliaSonera” pārstāvjiem.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!