• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "Latvijas Vēstnesi" šodien un turpmāk. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2008., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169650

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis"

Vēl šajā numurā

23.01.2008., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par “Latvijas Vēstnesi” šodien un turpmāk

 

“Latvijas Vēstneša” regulārs lietotājs un uzmanīgs interesents, iespējams, pamanīs, ka šodien mūsu laikraksts ir nedaudz savādāks. Ar materiālu kārtojumu, ar maketējumu, ar poligrāfisko sanesumu. Centīsimies pierast pie tā: kā mēs – redakcijā, tā Jūs – lietojot!

Jo tāds bija “Latvijas Vēstneša” lielas tiesas ikdienas lasītāju vēlējumies, kad pastāvīgo abonentu socioloģiskos pētījumos, ko veica Analītisko pētījumu un stratēģiju laboratorija, tika jautāts – vai nevar šo mūsu lielo publikāciju masīvu organizēt tā, lai atsevišķās interesentu grupas var brīvi paņemt tieši to, kas tām vajadzīgs darbam vai saistošs pilsoniskai interesei: kam pirmā vietā ir normatīvie un citi akti – savu daļu; kas grib būt lietas kursā par Saeimas darbu un saņemt adekvātu parlamentāro debašu izklāstu – savu; kas grib sekot valsts izpildvaras, tiesu varas, augstāko valsts amatpersonu darbībai – savu, un kam biznesa vai tiesu struktūrās vajadzīgi procesu virzībai nepieciešamie sludinājumi – savu informatīvo daļu.

Tāpēc tagad, uz “Latvijas Vēstneša” 15.gadadienas sliekšņa stāvot (2.02.1993. – Valdības lēmums par uzņēmuma “Latvijas Vēstnesis” nodibināšanu, 25.02.1993. – laikraksta “Latvijas Vēstnesis” 1.numura iznākšana), Jums tiek piedāvāts Latvijas Republikas oficiālais laikraksts savā uzskatāmā trīsvienībā – vienlaikus viens un trīs (ko var, kā kuram patīk, saukt par daļām, blokiem, paketēm, kopojumiem vai kārtojumiem):

“Valsts informācija. Valsts dokumenti”,

“Saeimas balss. Saeimas darbs”,

“Reģistri, sludinājumi, lietišķie paziņojumi”.

Tie speciāli nav saskavoti, lai Jūs katrs ar vienu rokas vēzienu varat darbdienas rītā paņemt sev tikai saistošo daļu vai uz darba galda atbilstoši nolikt it kā trīs mūsu valsts oficiālos izdevumus.

Savukārt, kā orientēties tālāk šajos blokos? Tādēļ jau katrai paketei pirmajā lappusē ir satura rādītājs ar precīzi uzrādītām lappusēm, kurā interesējošais materiāls atrodas.

Cienījamo “Latvijas Vēstneša” lasītāj un lietotāj! Mēs to darījām ar vēlēšanos un cerību, ka tā būs lietderīgāk un Jums tā būs labāk, ērtāk, parocīgāk. Ja tas tā patiesi izrādīsies, būsim gandarīti. Mēs esam atvērti Jūsu racionāliem priekšlikumiem (tālr.: 67 29 88 33; e-pasts: oskars.gerts@lv.lv vai gints.kamols@lv.lv), kurus var īstenot Latvijas pašreizējā poligrāfija un pasts.

 

Patiesā cieņā un kopīgās interesēs, — Jūsu Oskars Gerts,

“Latvijas Vēstneša” galvenais redaktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!