• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dānijas premjerministrs -Latvijas Ministru prezidentam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.1999., Nr. 343/344 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16978

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas ārlietu ministrs - Eiropas Savienības vēstniekiem

Vēl šajā numurā

19.10.1999., Nr. 343/344

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dānijas premjerministrs —Latvijas Ministru prezidentam

Sestdien, 16. oktobrī, Ministru prezidents Andris Šķēle saņēma apsveikumu no Dānijas premjerministra Pola Nīrupa Rasmusena sakarā ar Eiropas Savienības (ES) svarīgo lēmumu uzaicināt Latviju kopā ar citām piecām valstīm uz ES paplašināšanās sarunām.

Apsveikumā premjerministrs izsaka gandarījumu par viņam doto iespēju personīgi informēt un apsveikt Latvijas Valsts prezidenti un Lietuvas prezidentu ar šo svarīgo notikumu. N.Rasmusens izsakās, ka ES lēmums Tamperē ir svarīgs solis ceļā uz ES paplašināšanos.

Dānijas valdībai ir dota iespēja pirmajai iekļaut visas trīs Baltijas valstis ES paplašināšanas sarunās. Premjerministrs izsaka savu atbalstu Latvijas Valsts prezidentei Vairai Vīķei–Freibergai un Lietuvas prezidentam Valdam Adamkum un piedāvā palīdzību sarunu uzsākšanas procesā.

Dānijas premjerministrs informē, ka galīgais lēmums par uzaicināšanu uz sarunām tiks pieņemts ES līderu sanāksmē Helsinkos 10. un 11. decembrī.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!