• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiesībsarga birojs: Par juristu konsultācijām reģionos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.01.2008., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169815

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts ieņēmumu dienests: Par Latvijas finanšu ministra un Pasaules muitas organizācijas atzinību muitas amatpersonām

Vēl šajā numurā

25.01.2008., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiesībsarga birojs: Par juristu konsultācijām reģionos

 

Turpinot pērn sākto darbu, arī šogad Tiesībsarga biroja eksperti katru mēnesi dosies konsultēt iedzīvotājus Latvijas reģionos. Semināru un juridisko konsultāciju mērķis ir informēt iedzīvotājus par viņu iespējām aizstāvēt savas cilvēktiesības.

Tiesībsarga biroja ekspertu pieredze liecina, ka šādi semināri reģionu iedzīvotājiem ir noderīgi – šī ir iespēja tikties ar ekspertiem cilvēktiesību jautājumos un uzzināt par savu tiesību aizsardzību. Iedzīvotāji arī izmanto izdevību uzdot jautājumus un noskaidrot, kādās situācijās tiesībsargs viņiem var palīdzēt. Turklāt interesentiem nav jādodas uz Rīgu, lai saņemtu juristu bezmaksas konsultācijas par iespējamajiem cilvēktiesību un labas pārvaldības principa pārkāpumiem. Šogad pirmais reģionālais seminārs notiks 29.janvārī Balvu pilsētas kultūras un atpūtas centrā plkst. 11. Seminārā tiks atbildēts uz jautājumiem par to, kā un kur vērsties ar sūdzību, ja pārkāptas cilvēktiesības vai labas pārvaldības princips. Paredzēts, ka pēc semināra iedzīvotājiem tiks sniegtas bezmaksas juridiskās konsultācijas par cilvēktiesību un labas pārvaldības jautājumiem. Interesenti konsultācijām var pieteikties pa tālruni 67686781.

2008.gadā plānoti Tiesībsarga biroja reģionālie semināri Bauskā, Talsos, Rojā, Limbažos, Salacgrīvā, Jēkabpilī, Līvānos, Kuldīgā, Sabilē, Dobelē, Saldū, Ventspilī, Rēzeknē, Ludzā, Jelgavā, Daugavpilī, kā arī Preiļos un Krāslavā.

 

Tiesībsarga biroja Informācijas un komunikācijas daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!