• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts ieņēmumu dienests: Par Latvijas finanšu ministra un Pasaules muitas organizācijas atzinību muitas amatpersonām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.01.2008., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169816

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par Latvijas un Šveices sadarbības līguma īstenošanu

Vēl šajā numurā

25.01.2008., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts ieņēmumu dienests: Par Latvijas finanšu ministra un Pasaules muitas organizācijas atzinību muitas amatpersonām

 

Sagaidot Starptautisko muitas dienu, kas visās Pasaules muitas organizācijas (PMO) dalībvalstīs tiek atzīmēta tās dibināšanas gadadienā 26.janvārī, 24.janvārī Valsts ieņēmumu dienests (VID) rīkoja svinīgo sanāksmi, kuras laikā tika godinātas tās VID amatpersonas, kuru darbs muitas dienestā ir novērtēts starptautiskā līmenī. Šīm amatpersonām tika pasniegts Pasaules muitas organizācijas apbalvojums, kā arī Finanšu ministrijas Atzinības raksts. Īpašu apsveikuma vēstuli muitas darbiniekiem to svētku dienā nosūtīja finanšu ministrs Atis Slakteris.

Finanšu ministrs A.Slakteris norāda: 

“Īstenojot Eiropas Savienības muitas politiku, sabiedrības aizsardzība no nelikumīgas preču pārvietošanas pāri robežām ir primārais uzdevums katras valsts muitai. Latvijas muita neatkarības gados ir kļuvusi par stabilu un spēcīgu posmu tajā sabiedrības un Kopienas vienotā tirgus aizsardzības ķēdē, kas aptver un sargā Eiropas Savienības fiskālās intereses un tās iedzīvotāju drošību. Viena no svarīgākajām darbības jomām šāsdienas muitai ir cīņa pret nelegālo narkotisko un psihotropo vielu apriti un ievešanu Latvijas Republikā. Tādēļ uzskatu, ka ir būtiski pateikties tiem Latvijas muitas darbiniekiem, kuri, nežēlojot sevi un savu laiku, ir strādājuši, sargājot sabiedrību no narkotiku posta. Lai ikviens mūsu valsts iedzīvotājs varētu dzīvot, nebaidoties par savu bērnu nākotni, neraizējoties par savu drošību, ir nepieciešami tieši tādi cilvēki kā tie, kas šodien saņem Pasaules muitas organizācijas apbalvojumus, – droši un uzņēmīgi profesionāļi ar savas misijas apziņu.”

Šogad starptautisko apbalvojumu par nozīmīgu ieguldījumu narkotiku kontrabandas apkarošanā un Finanšu ministrijas Atzinības rakstu par godprātīgu darbu, īpašiem nopelniem un sasniegumiem muitas jomā saņēma desmit VID amatpersonas. Apbalvoto skaitā bija seši VID Muitas kriminālpārvaldes (MKrP) darbinieki: Operatīvās darbības daļas Narkotiku apkarošanas nodaļas priekšnieks Guntars Stankēvičs, šīs nodaļas vecākais muitas eksperts Māris Matisons un muitas eksperts Aleksandrs Laizāns, kā arī Operatīvās darbības daļas vecākais muitas eksperts Agnis Mudurs, VID MKrP Kontroles daļas Mobilo vienību sektora “Jelgava 1” vadītājs Juris Liepiņš un Mobilo vienību sektora “Jelgava 3” vadītājs Mārtiņš Arnītis. Nozīmīgos apbalvojumus saņēma arī četri muitas kinologi: VID Kurzemes reģionālās iestādes vecākais muitas eksperts Rolands Kozlovskis, VID Rīgas muitas reģionālās iestādes vecākie muitas eksperti Dans Ošiņš un Ginta Podziņa un VID Vidzemes reģionālās iestādes vecākā muitas eksperte Ērika Zinčenko. Tāpat tika sveiktas amatpersonas, kurām piešķirtas augstākās muitas dienesta pakāpes.

 

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!