• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Universitātes balvām par sasniegumiem zinātnē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2008., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169967

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts kontrole: Par Latvijas Lauksaimniecības universitātē konstatētajām nepilnībām studiju procesa organizācijā un vadībā

Vēl šajā numurā

29.01.2008., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Universitātes balvām par sasniegumiem zinātnē

 

1.februārī pirmo reizi tiks pasniegtas Latvijas Universitātes (LU) balvas par sasniegumiem zinātnē. Balvu mērķis ir sekmēt LU stratēģijas izpildi virzībā uz zinātnes universitātes statusu.

Balvas tiks piešķirtas reizi gadā divās nozaru grupās: 1) dabaszinātnēs, inženierzinātnēs un medicīnā; 2) humanitārajās, sociālajās un izglītības zinātnēs. Balvas piešķirs trīs nominācijās: par zinātniskās skolas izveidošanu, par oriģināla pētījuma rezultātiem un par izcilu promocijas darbu. Kopā tiks piešķirtas sešas balvas.

Balvas piešķir individuāliem pretendentiem no LU struktūrvienību un LU aģentūru – zinātnisko institūtu personāla. Pretendentus izvirza LU Akadēmiskais departaments.

Balvas nominācijās par zinātniskās skolas izveidošanu un labāko promocijas darbu vienam pretendentam var piešķirt vienu reizi. Savukārt balvas par oriģināla pētījuma rezultātiem viens pretendents var saņemt ne biežāk kā reizi trīs gados.

Balvas apmērs šogad ir 2000 latu par zinātniskās skolas izveidošanu, 1500 latu par oriģinālu pētījumu un 1000 latu par doktora darbu.

 

Latvijas Universitātes informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!