• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas pastāvīgā pārstāvniecība ES: Par jaunām darba telpām Briseles centrā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2008., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169975

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas starptautiskās atzīšanas - de iure - 87.gadadienā

Vēl šajā numurā

29.01.2008., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas pastāvīgā pārstāvniecība ES:  Par jaunām darba telpām Briseles centrā

 

25.janvārī Latvijas Republikas pastāvīgā pārstāvniecība Eiropas Savienībā sāka darbu jaunajā namā Briseles centrā, pārstāvniecības adrese tagad ir Avenue des Arts 23.

Jaunā ēka atrodas tā dēvētajā Eiropas kvartālā, netālu no Eiropas Savienības Padomes, Eiropas Komisijas un Eiropas Parlamenta namiem. Jaunajā namā ir gan darba telpas Latvijas diplomātiem un ekspertiem, gan arī plašas telpas reprezentācijas pasākumiem.

Kā telefonsarunā ar “Latvijas Vēstnesi” pastāstīja pārstāvniecības preses sekretāre Anda Catlaka, šī ir mūsu valsts lielākā diplomātiskā pārstāvniecība ārzemēs, kur strādā ap 70 diplomātu un ekspertu no Ārlietu un citām ministrijām, pārstāvot Latvijas intereses dažādās Eiropas Savienības Padomes darba grupās.

Līdz šim Latvijas pārstāvniecība atradās ēkā, kam bija arī citi nomnieki, tādēļ nebija iespējams izvietot visus darbiniekus, vecā ēka arī neatbilda drošības prasībām. Jaunā ēka tika nodota ekspluatācijā 15.janvārī, taču tās oficiālā atklāšana ir paredzēta marta vidū.

Kopš 25.janvāra Latvijas pastāvīgās pārstāvniecības Eiropas Savienībā tālruņa numurs ir (+32) (0)2 2383 100, fakss – (+32) (0)2 2383 250, elektroniskā adrese – permrep.eu@mfa.gov.lv.

 

Jānis Ūdris

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!