• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.01.2008., Nr. 16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170029

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par Valsts kontroles ziņojuma konstatācijām un secinājumiem

Vēl šajā numurā

30.01.2008., Nr. 16

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

05.JPG (55383 bytes)• Saistībā ar izraisījušos diskusiju par iedzīvotāju ienākuma nodokļa 5% starpību, ko var nākties piemaksāt Īrijā strādājošajiem, “KV” lūdza Valsts ieņēmumu dienestam skaidrojumu – kāpēc jautājums ir aktualizēts tieši šobrīd? Vairāk informācijas rakstos “Par ārvalstīs gūto ienākumu deklarēšanu” un “Latvijas iedzīvotāju ienākuma nodoklis – tikai šķietami mazāks”.

 

• Ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards intervijā atklāj, kā viņš vērtē tautsaimniecības stabilizācijas plānu un kāpēc svarīgi tikties ar uzņēmējiem reģionos.

 

• Kāda ir Latvijas globālā konkurētspēja, pēta Latvijas Zinātņu akadēmijas Ekonomikas institūta direktore akadēmiķe Dr.oec. Raita Karnīte.

 

• Latvijas ģeogrāfiskais stāvoklis dod iespēju piesaistīt kravu plūsmas no Āzijas un Krievijas uz Rietumeiropu. Lai gan kravu plūsma pēdējos gados pieaug, eksperti norāda, ka Latvijas potenciāls netiek izmantots pilnībā. Par to rakstā “Tranzītam jaunas perspektīvas, traucē nekoordinēta darbība”.

 

• Materiāls “Sieviete zinātniece un uzņēmēja” sniedz ieskatu sieviešu iespējās apvienot zinātnisko darbu un biznesa sākšanu.

 

• Jau līdz 2007.gada beigām komersanta objektiem vajadzēja izstrādāt civilās aizsardzības plānu, ja tajos vienlaikus var atrasties vairāk nekā 50 cilvēki vai uzņēmums pieskaitāms pie paaugstinātas bīstamības objektiem. “KV” skaidro pamata soļus civilās aizsardzības plāna izveidē.

 

• Valsts atbalsta programma “Atbalsts ieguldījumiem sīko un mazo komersantu attīstībā” īpaši atbalstītajās teritorijās tika atvērta 14.janvārī. Uzņēmējiem, gatavojot projektus iesniegšanai Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā (LIAA), radušies vairāki jautājumi. “KV” sniedz LIAA ekspertu atbildes.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!