• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 1999. gada 8. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.1999., Nr. 343/344 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17004

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidija lēmums

Vēl šajā numurā

19.10.1999., Nr. 343/344

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 1999. gada 8. oktobra sēdē

1. Sēdē izskatīja piecus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputātes V.Lāzo iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu.

Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei V.Lāzo neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 28.oktobrī.

3. Izskatīja deputāta E.Inkēna iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu.

Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam E.Inkēnam neapmaksātu atvaļinājumu laikā no šā gada 25.oktobra līdz 29.oktobrim.

4. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1999.gada 14.oktobra sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem pēc Saeimas 1999.gada 14.oktobra sēdes.

6. Atlika līdz nākamajai Prezidija sēdei Revīzijas komisijas sagatavoto atzinumu par Saeimas deputātu un darbinieku komandējumu revīziju.

Prezidijs uzdeva Starpparlamentu attiecību birojam un Saeimas Kancelejai novērst atzinumā minētās neprecizitātes.

7. Apstiprināja izdevumu tāmi Baltijas asamblejas Tieslietu komitejas sēdei 1999.gada 8.oktobrī.

8. Apstiprināja izdevumu tāmi Eiropas Padomes dalībvalstu pienākumu un saistību ievērošanas pārraudzības komitejas vizītei Latvijā no 1999.gada 10.oktobra līdz 13.oktobrim.

9. Apstiprināja izdevumu tāmi Vācijas Bundestāga deputātu vizītei Latvijā 1999.gada 14.oktobrī.

10. Pieņēma lēmumu par Saeimas iemaksām starptautiskajās organizācijās.

11. Nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja K.Leiškalna iesniegumu par iespēju izmantot 1999.gadam noteiktos Saeimas komisiju saimniecisko izdevumu rezerves līdzekļus komisijai paredzēto oficiālo tikšanos organizēšanai.

12. Pieņēma lēmumu par Saeimas sēžu kavējumiem 1999.gada septembrī.

Pamatojoties uz Saeimas Kārtības ruļļa 15.pantu, Saeimas Prezidijs nolēma atzīt Saeimas sēžu kavējumus par neattaisnotiem un uzlikt sodu 20 procentu apmērā no mēneša pamatalgas šādiem deputātiem:

par 30.septembra sēdi — N.Rudevičam (2. reģistrācija); I.Godmanim (2.reģistrācija); G.Krastam (3. reģistrācija).

13. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: R.Zīlem (Saeimas 9.septembra sēdē); A.Bērziņam (Saeimas 23.septembra sēdē).

14. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētāja biedram R.Pīkam laikā no 1999.gada 23.novembra līdz 25.novembrim uz starpparlamentāro forumu Parīzē (Francija);

2) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam E.Inkēnam, komisijas loceklei I.Birzniecei un komisijas konsultantam I.Solimam laikā no 1999.gada 9.oktobra līdz 15.oktobrim uz Briseli (Beļģija).

15. Atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Ārlietu komisijas priekšsēdētājam G.Krastam laikā no 1999.gada 26.oktobra līdz 30.oktobrim uz UNESCO Ģenerālkonferences 30.sesiju Parīzē (Francija).

16. Atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam J.Sinkam laikā no 1999.gada 2.novembra līdz 5.novembrim uz Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Pastāvīgās komitejas kārtējo sēdi Strasbūrā (Francija).

17. Atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam J.Sinkam laikā no 1999.gada 28.oktobra līdz 1.novembrim uz Kijevu (Ukraina).

18. Atlika jautājumu par komandējuma apstiprināšanu deputātiem A.Tiesnesim, P.Salkazanovam, V.Kezikai, R. Vītoliņam, J.Stalidzānei un A.Klementjevam 1999.gada 14. un 15. oktobrī uz Tallinu (Igaunija).

19. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) deputāta J.Sinkas pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas septembra sesijā Strasbūrā (Francija) šā gada 19.—24.septembrī;

2) informāciju par Saeimas priekšsēdētāja J.Straumes vadītās delegācijas vizīti Čehijas Republikā 1999.gada 20.—23.septembrī;

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja R.Ražuka pārskatu par piedalīšanos starptautiskajā konferencē Viļņā (Lietuva) šā gada 28.septembrī;

4) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja R.Ražuka pārskatu par piedalīšanos 8.parlamentārajā konferencē Mariehamnā šā gada 6.—8.septembrī;

5) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas S.Dreimanes pārskatu par piedalīšanos Rietumeiropas Savienības asamblejas komisiju sēdēs un pasākumos, kuros tikās ar Rietumeiropas Savienības padomes prezidentūru Briselē šā gada 26.—29.septembrī.

Saeimas sekretāre S.Dreimane

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!