• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 24. janvāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.2008., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170115

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 28. janvāra sēdi

Vēl šajā numurā

31.01.2008., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 24. janvāra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja deputāta K.Šadurska iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam K.Šadurskim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 7.februārī.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts V.Ģīlis iekļauts Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijas sastāvā.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā nodibināta deputātu grupa sadarbībai ar Tunisijas parlamentu.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Kalvītis ievēlēts par Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja biedru.

5. Nolēma nodot Izglītības, kultūras un zinātnes komisijai izglītības un zinātnes ministres T.Koķes iesniegumu par biedrības “Latvijas Augstskolu profesoru asociācija” pārstāvja deleģēšanu Augstākās izglītības padomē.

6. Pieņēma zināšanai un nolēma nodot Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai deputāta V.Aizbalta iesniegumu par atteikšanos no deputāta amatalgas Saeimā sakarā ar iecelšanu par Satiksmes ministrijas parlamentāro sekretāru.

7. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas priekšsēdētāja G.Daudzes oficiālajai vizītei Igaunijas Republikā no 2008.gada 28.janvāra līdz 30.janvārim.

8. Pieņēma zināšanai un nolēma nodot Saeimas Kancelejai partijas “Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā” frakcijas nolikumu.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas sēžu kavējumu izskatīšanas un attaisnošanas kārtību”.

10. Apstiprināja komandējumu Starpparlamentu attiecību biroja vadītājai S.Paurai uz Lisabonu (Portugāle) no 2008.gada 31.janvāra līdz 2.februārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!