• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.2008., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170122

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 24. janvāra sēdi

Vēl šajā numurā

31.01.2008., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju

 

30.janvārī Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija turpināja skatīt priekšlikumus, gatavojot likumprojektu “Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju” izskatīšanai Saeimā 3.lasījumā.

Komisija atbalstīja darba grupas sagatavotos priekšlikumus saistībā ar izīrētām valsts vai pašvaldības dzīvojamām mājām, kuras atrodas brīvās ekonomiskās zonas vai speciālās ekonomiskās zonas teritorijā, nosakot, ka lēmumu par šo māju neprivatizēšanu un saglabāšanu valsts īpašumā, izvērtējot attiecīgās teritorijas attīstības plānu, kā arī attiecīgās brīvās ekonomiskās zonas vai speciālās ekonomiskās zonas valdes viedokli, Ministru kabinets pieņem līdz 2008.gada 1.decembrim.

Savukārt attiecībā uz izīrētajām pašvaldību daudzdzīvokļu un viendzīvokļa dzīvojamajām mājām šajās teritorijās lēmumu par to neprivatizēšanu un saglabāšanu pašvaldības īpašumā attiecīgās pašvaldības dome pieņem līdz 2008.gada 1.decembrim, izvērtējot attiecīgās teritorijas attīstības plānu, kā arī attiecīgās brīvās ekonomiskās zonas vai speciālās ekonomiskās zonas valdes viedokli.

Citus iesniegtos priekšlikumus komisija nolēma turpināt skatīt komisijas sēdē 5.februārī.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!