• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nacionālie bruņotie spēki: Par vadības gada konferenci Apvienotajā štābā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.2008., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170132

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Pašvaldību savienība: Tiekoties ar Ministru prezidentu un reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministru

Vēl šajā numurā

31.01.2008., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nacionālie bruņotie spēki: Par vadības gada konferenci Apvienotajā štābā

 

30.janvārī Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Apvienotajā štābā notika ikgadējā NBS vadības, NBS spēku veidu un NBS pavēlniecību vadības gada konference, kurā virsnieki tika iepazīstināti ar 2007.gadā paveiktā darba analīzi un uzdevumiem 2008.gadam.

NBS konferencē aizsardzības ministrs Vinets Veldre informēja virsniekus par savām noteiktajām aktualitātēm šim gadam. “Ekipējuma un bruņojuma attīstība, karavīru sociālais nodrošinājums un rehabilitācijas sistēmas uzlabošana, personāla rekrutēšanas un patriotisma nostiprināšana bruņotajos spēkos ir šā gada NBS attīstības galvenās prioritātes,” teica ministrs. Viņš īpaši uzsvēra nepieciešamību Zemessardzes un Jaunsardzes sadarbībai, norādot, ka gan karavīri, gan zemessargi ir piemērs jaunsargiem. Kopīgu sporta un savas zemes vēstures izzināšanas pasākumu rīkošana ir svarīga loma aizsardzības sistēmas nostiprināšanā un valsts svētku 90.gadadienas atzīmēšanā.

Konferencē NBS komandieris brigādes ģenerālis Juris Maklakovs akcentēja efektīvu personāla atlases un apmācības sistēmas pilnveidošanu un karavīru nodrošināšanu ar ekipējumu un bruņojumu.

 

NBS komandiera personīgā štāba Preses un informācijas daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!