• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par P.Stradiņa slimnīcas statusu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.2001., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17052

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kad pašvaldībai jāapspriežas ar iedzīvotāju

Vēl šajā numurā

08.05.2001., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par P.Stradiņa slimnīcas statusu

Vakar, 7. maijā, labklājības ministrs Andrejs Požarnovs uzdevis bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības “P. Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas” pilnvarniekiem izvērtēt slimnīcas valdes sagatavoto statūtu projekta atbilstību un slimnīcas direktora Māra Pļaviņa rīcības atbilstību Ministru kabineta (MK) rīkojuma par BOVAS “P. Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” 2. punktam, kas nosaka, ka P. Stradiņa slimnīca nav privatizējama.

Labklājības ministrs ir nepatīkami pārsteigts par slimnīcas valdes sagatavoto statūtu projektu, kas pieļauj slimnīcas privatizāciju, un patvaļīgo rīcību veicot pārrunas ar SIA “Baltic IMEX Group”, kas pārstāv “ASKLEPIOS - Kliniken” intereses Latvijā, par iespējamo slimnīcas privatizāciju.

MK noteikumi paredz, ka P. Stradiņa slimnīca ir Labklājības ministrijas pārziņā un nav privatizējama. Savukārt ministra rīcībā esošā informācija liecina, ka slimnīcas vadība ne tikai sagatavojusi jaunu statūtu projektu, kas paredz slimnīcai privatizējamas iestādes statusu, bet jau veikusi pārrunas ar minēto firmu par iespējamo sadarbību.

Inga Priževaite,Labklājības ministra preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!