• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.02.2008., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170813

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrija: Diskusijā par Latvijas valsts nodrošinājumu ar bāzes elektroenerģijas ražošanas jaudām

Vēl šajā numurā

13.02.2008., Nr. 24

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV07VAKS.JPG (51526 bytes)• Valdības rīcības plānā nodokļu politikas sadaļā ir nosaukti vairāki iespējamie grozījumi, starp tiem reinvestētās peļņas neaplikšana ar uzņēmuma ienākumu nodokli. Bet vienlaikus tiek izteiktas šaubas par budžeta izpildi, jo rēķins vienkāršs: jo vairāk atbrīvojumu, jo mazāk ieņēmumu. Par to vairāk – rakstā “Nodokļu reforma – revolucionārā situācijā”.

• Publiskās un privātās partnerības (PPP) modelis nav jauns valsts nozagšanas veids. Tomēr, īstenojot PPP projektus, pastāv liels risks balansēt uz likumības robežas – privātais sektors to vēl var atļauties, bet valsts un pašvaldība – nekādā gadījumā. Plašāks izklāsts par PPP – materiālos “Likuma rakstīšana kavējas” un “Projekti gaida. Vajag politisko atbalstu”.

• Mēneša laikā būvfirmās katram darbiniekam jāizsniedz darba apliecība, bet jaunajiem būvobjektu darbiniekiem tā jāizgatavo piecu darba dienu laikā – to nosaka grozījumi normatīvajos aktos. Kāpēc darba apliecības ir vajadzīgas un kā tās izveidot, skaidro VDI direktore Rita Elce.

SIA “ALD” ir uzņēmums, kura izgatavotajos apavos auj kājas skatuves mākslinieki, dejotāji un tie, kuri vēlas tādus apavus, kādus nevar nopirkt nevienā veikalā. Kā rit darbs Latvijas nopietnākajā modeļu apavu uzņēmumā?

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!