• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās: Tiekoties ar Pasaules brīvo latviešu apvienības priekšsēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.02.2008., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170886

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

14.02.2008., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās: Tiekoties ar Pasaules brīvo latviešu apvienības priekšsēdi

 

11.februārī īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Oskars Kastēns ar Pasaules brīvo latviešu apvienības priekšsēdi Mārtiņu Sausiņu vienojās par ciešu sadarbību turpmāk un abi bija vienisprātis, ka ikkatrs Latvijas iedzīvotājs ir zelta vērts.

“Diasporas jautājumam vienmēr pievēršu īpaši lielu uzmanību, jo jautājums skar mūsu valsts labklājību un sociālekonomisko stāvokli. Ar Mārtiņu Sausiņu pārrunājām aktivitātes, kuras tiek plānotas šajā gadā. Pārrunājām, piemēram, dubultpilsonības jautājumu, kas vistiešāk skar ārvalstīs dzīvojošos Latvijas iedzīvotājus. Pasaules brīvo latviešu apvienība pauda gandarījumu šai politiskajai iniciatīvai, kas ir būtiski risināms tautiešu jautājums, jo dubultpilsonība ļaus vecākiem un vēlāk arī pašiem jauniešiem izvēlēties piederību valstij,” uzsver īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Oskars Kastēns.

Tikšanās laikā apsprieda gaidāmā Tautiešu mēneša aktivitātes un kopīgi vienojās, ka Pasaules brīvo latviešu apvienība aktīvi iesaistīsies Tautiešu mēneša plānošanā un īstenošanā. Tāpat tika pārrunāta iecere organizēt latviešu filmu nedēļu, kuras ietvaros varētu iekļaut arī filmu “Rīgas sargi”, kas piesaistītu daudzu tautiešu uzmanību.

Pasaules brīvo latviešu apvienības priekšsēdis Mārtiņš Sausiņš pauda cerību, ka arī šogad turpināsies veiksmīgi iesāktais jauniešu nodarbinātības projekts, kad jauniešiem no visas pasaules tiek piedāvāta iespēja strādāt kādā no Latvijas uzņēmumiem.

 

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāts

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!