• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrija: Par valsts sekretāra darba vizīti Melnkalnē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.02.2008., Nr. 26 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170950

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par Latvijas ekonomiskajiem riskiem un ekonomikas stabilizāciju

Vēl šajā numurā

15.02.2008., Nr. 26

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrija: Par valsts sekretāra darba vizīti Melnkalnē

 

12.februārī, Aizsardzības ministrijas valsts sekretāram Edgaram Rinkēvičam atrodoties darba vizītē Melnkalnē, tika parakstīts nodomu protokols par Latvijas un Melnkalnes sadarbību aizsardzības jomā.
“Esmu gandarīts, ka ar parakstīto nodomu protokolu tiek sākta abu valstu militārā sadarbība. Latvija ir uzkrājusi bagātu pieredzi, īstenojot aizsardzības nozares reformas un integrējoties Ziemeļatlantijas aliansē, un ir gatava tajā dalīties ar jauno sadarbības partneri,” teica E.Rinkēvičs.
Tiekoties ar Melnkalnes aizsardzības ministra vietnieku viceadmirāli Draganu Samardžicu, E.Rinkēvičs pārrunāja valstu sadarbības iespējas aizsardzības jomā divpusējo attiecību ietvaros, kā arī alianses kontekstā. Valsts sekretārs norādīja, ka īpašs uzsvars abu valstu sadarbībā tiks likts uz sabiedrības informēšanas aktivitātēm, Latvijai daloties ar pieredzi bruņoto spēku un sabiedrības pozitīvu attiecību veidošanā. Latvijas un Melnkalnes puses apsprieda drošības situāciju Balkānos, tostarp Kosovā, pēc iespējamās šīs Serbijas provinces neatkarības pasludināšanas.
Vizītes laikā nolemts nosūtīt mācībās uz Baltijas Aizsardzības koledžu vienu Melnkalnes bruņoto spēku virsnieku.
E.Rinkēvičs vizītes ietvaros tiekas ar Melnkalnes aizsardzības ministru Boro Vučinicu, bruņoto spēku štāba priekšnieku ģenerālleitnantu Jovanu Lakčevicu, Ārlietu ministrijas politisko direktoru Vladimiru Radulovicu. E.Rinkēviča darba vizīte Melnkalnē ilgst no 11. līdz 13.februārim.

 

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!