• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents: Lietuvas Republikas 90.gadadienas gaisotnē tiekoties ar Rīgas lietuviešu skolas audzēkņiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.02.2008., Nr. 26 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170957

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents: Tiekoties ar Eiropas Komisijas priekšsēdētāju

Vēl šajā numurā

15.02.2008., Nr. 26

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents: Lietuvas Republikas 90.gadadienas gaisotnē tiekoties ar Rīgas lietuviešu skolas audzēkņiem

 


Vakar, 14.februārī, Valsts prezidents Valdis Zatlers apmeklēja lietuviešu skolu, kur tikās ar tās direktori Aldonu Treiju (attēlā pa labi) un skolas audzēkņiem, lai apsveiktu viņus sakarā ar gaidāmo Lietuvas Republikas neatkarības 90.gadadienu šā gada 16.februārī. Savukārt rīt, 16.februārī, Valdis Zatlers pēc Lietuvas prezidenta ielūguma dosies uz Neatkarības dienas svinībām Viļņā
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”
Atrodoties ārpus valsts robežām un nododot Valsts prezidenta vietu Saeimas priekšsēdētājam
Daru zināmu, ka 2008.gada 16.februārī atradīšos ārpus valsts robežām un šajā laikā Valsts prezidenta vietu saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmes 52.pantu izpilda Saeimas priekšsēdētājs.
Rīgā 2008.gada 13.februārī Valsts prezidents Valdis Zatlers
Daru zināmu, ka 2008.gada 16.februārī Valsts prezidenta prombūtnes laikā saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmes 52.pantu izpildīšu Valsts prezidenta vietu.
Rīgā 2008.gada 14.februārī Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze
16.februārī Valsts prezidents Valdis Zatlers, atbildot uz Lietuvas Republikas prezidenta Valda Adamkus ielūgumu, darba vizītē apmeklēs Lietuvu, kur kopā ar Igaunijas Republikas prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu un Polijas Republikas prezidentu Lehu Kačiņski piedalīsies Lietuvas neatkarības 90.gadadienas svinībās Viļņā.
Līdztekus svinīgajiem Lietuvas 90.gadadienas svinībām veltītajiem pasākumiem notiks triju Baltijas valstu un Polijas prezidenta darba pusdienas, kurās plānots pārrunāt šobrīd aktuālos enerģētiskās neatkarības jautājumus, tajā skaitā Ignalinas atomelektrostacijas projekta virzības gaitu, iespējamo kopīgo Baltijas valstu un Polijas nostāju, veidojot Eiropas Savienības kaimiņu politiku, kā arī visām četrām valstīm kopīgos vēstures skaidrošanas aspektus starptautiskajā sabiedrībā.

 

Valsts prezidenta Preses dienesta informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!