• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2008. gada 21. februāra rīkojums Nr. 84 "Par Izglītības un zinātnes ministrijas padotībā esošo profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāžu reorganizāciju". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.02.2008., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171343

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.85

Par finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts pamatbudžeta apakšprogrammas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"

Vēl šajā numurā

22.02.2008., Nr. 30

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 84

Pieņemts: 21.02.2008.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.84

Rīgā 2008.gada 21.februārī (prot. Nr.10 15.§)

Par Izglītības un zinātnes ministrijas padotībā esošo profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāžu reorganizāciju

 

1. Saskaņā ar Izglītības likuma 23.panta pirmo daļu ar 2008.gada 1.maiju reorganizēt un nodot Rīgas pilsētas pašvaldībai šādas Izglītības un zinātnes ministrijas (turpmāk – ministrija) padotībā esošās profesionālās ievirzes sporta izglītības iestādes:

1.1. Rīgas specializētā peldēšanas skola;

1.2. Sporta pārvaldes specializētā tenisa skola;

1.3. Sporta pārvaldes specializētā vingrošanas skola.

2. Noteikt, ka šī rīkojuma 1.punktā minēto profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāžu tiesību un saistību pārņēmēja ir Rīgas pilsētas pašvaldība.

3. Saskaņā ar Valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas likuma 42.panta trešo daļu atļaut ministrijai nodot bez atlīdzības Rīgas pilsētas pašvaldībai šī rīkojuma 1.punktā minēto profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāžu bilancē esošo valsts kustamo mantu (saskaņā ar izglītības un zinātnes ministra apstiprinātu pieņemšanas un nodošanas aktu).

4. Izglītības un zinātnes ministram apstiprināt šī rīkojuma 3.punktā minēto valsts kustamās mantas pieņemšanas un nodošanas aktu.

5. Ministrijai:

5.1. izveidot reorganizācijas komisiju šī rīkojuma 1.punktā minēto profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāžu materiālo un finanšu līdzekļu inventarizēšanai, kā arī priekšlikumu sniegšanai par finansējuma pārdali starp ministrijas budžeta apakšprogrammām 09.02.00 “Sportistu sagatavošanas centri” un 09.19.00 “Dotācija pašvaldību izglītības iestāžu profesionālās ievirzes sporta izglītības programmu pedagogu darba samaksai un valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām”;

5.2. katru gadu slēgt līgumus ar Rīgas pilsētas pašvaldību par Rīgas pilsētas pašvaldībai nodoto profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāžu īstenoto profesionālās ievirzes sporta izglītības programmu pedagogu darba samaksu un valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām (atsevišķi par katru Rīgas pilsētas pašvaldībai nodoto profesionālās ievirzes sporta izglītības iestādi).

6. Lai nodrošinātu šī rīkojuma 5.2.apakš­punktā minēto līgumu izpildi, ministrijai sagatavot un atbilstoši Ministru kabineta 2007.gada 28.augusta noteikumiem Nr.584 “Kārtība, kādā ministrijas un citas centrālās valsts iestādes izstrādā un Finanšu ministrija izvērtē pieprasījumus par apropriācijas pārdali starp programmām, apakšprogrammām un izdevumu ekonomiskās klasifikācijas kodiem” iesniegt Finanšu ministrijā priekšlikumus apropriācijas pārdalei starp programmām, apakšprogrammām un izdevumu ekonomiskās klasifikācijas kodiem.

7. Ar reorganizāciju saistītos izdevumus segt no šī rīkojuma 1.punktā minēto profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāžu budžeta līdzekļiem.

Ministru prezidents I.Godmanis

Izglītības un zinātnes ministre T.Koķe

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!