• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 8.maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.05.2001., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17141

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente - vēstulē Saeimas priekšsēdētājam

Vēl šajā numurā

10.05.2001., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 8.maija sēdē

Turpinājums. Informācijas sākums — “LV” Nr.71 9.05.2001.

Pamatā akceptēti noteikumi “Trīs jaunā standarta UMTS mobilo telekomunikāciju licenču (viena — arī GSM 100 standartā) izsoles konsultanta izvēles konkursa nolikums”. Satiksmes ministrijai uzdots precizēt noteikumu projektu, ņemot vērā izteiktos priekšlikumus, un iesniegt to izskatīšanai Ministru kabineta Komitejas 14.maija sēdē. Ministru kabineta Komitejas sēdē akceptēto projektu paredzēts izskatīt Ministru kabineta 15.maija sēdē.

Akceptēts grozījums Ministru kabineta 2000.gada 29.decembra rīkojumā Nr.672 “Par Liepājas speciālās ekonomiskās zonas attīstības programmas finansēšanu”. Ekonomikas ministrijai uzdots sagatavot un mēneša laikā iesniegt izskatīšanai Ministru kabineta sēdē informāciju par Privatizācijas aģentūras ieņēmumiem un izdevumiem 2001.gadā.

Tieslietu ministrijai uzdots steidzami sagatavot pārskatu par spēkā esošās Korupcijas novēršanas programmas izpildi 2000.gadā un laikposmā līdz 2001.gada 10.maijam, kā arī steidzami saskaņot projekta 3.pielikumu ar Finansu ministriju un līdz 11.maijam iesniegt Ministru kabinetā. Jautājumu paredzēts izskatīt Ministru kabineta 15.maija sēdē.

Pieņemti zināšanai priekšlikumi par nepieciešamajiem pasākumiem darba drošības un veselības aizsardzības (darba aizsardzības) jomā.

Valdība pieņēma zināšanai informāciju par dzīvnieku mutes un nagu sērgas novēršanas profilaktiskajiem pasākumiem un gatavību rīcībai dzīvnieku saslimšanas gadījumā. Akceptēta Informācijas aprites shēma gadījumiem, ja radušās aizdomas par dzīvnieku saslimšanu ar mutes un nagu sērgu (MNS) valstī, un valsts iestāžu un pašvaldību uzdevumi dzīvnieku mutes un nagu sērgas novēršanā. Akceptēti valsts iestāžu un pašvaldību uzdevumi gadījumiem, ja radušās aizdomas par dzīvnieku saslimšanu ar mutes un nagu sērgu. Iekšlietu ministrijai kopīgi ar Valsts kanceleju uzdots noformēt šajā protokollēmumā minētos noteikumus projekta veidā.

Akceptēts koncepcijas par apkarošanas pasākumu kompensācijas apmēriem dzīvnieku mutes un nagu sērgas uzliesmojuma gadījumā ietvertais problēmas risinājuma variants, kas paredz kompensēt 100% no likvidēto dzīvnieku vērtības, iznīcinātās lopbarības vērtības un nodedzinātās dzīvnieku novietnes vērtības, ja slimības apkarošanas nolūkā to pieprasa galvenais valsts veterinārais inspektors. Noteikts, ka nepieciešamības gadījumā sākotnējais finansu avots apkarošanas pasākumu kompensācijai dzīvnieku mutes un nagu sērgas uzliesmojuma gadījumā ir Zemkopības ministrijas budžeta programmas. Šī finansu avota izmantošanas gadījumā Zemkopības ministrijai uzdots noteiktā kārtībā iesniegt priekšlikumus par attiecīgiem grozījumiem valsts budžetā. Zemkopības ministram Atim Slakterim uzdots saskaņā ar šajā protokollēmumā akceptēto koncepciju noteikt un apstiprināt detalizētas pasākumu ieviešanas procedūras.

Ministru kabinets pieņēma zināšanai informāciju par tiltu tehnisko stāvokli valsts autoceļu tīklā.

Pieņemta zināšanai informācija par autotransporta koridora “ Via Baltica” otro investīciju programmu 2001.–2006.gadam.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!