• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta vizītēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.05.2001., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17142

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Nacionālās trīspusējās sadarbības padomes sēdi

Vēl šajā numurā

10.05.2001., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta vizītēm

Vakar, 9.maijā, Ministru prezidents Andris Bērziņš devās vizītē uz Vīni, kur šodien paredzēta tikšanās ar Austrijas federālo kancleru Volfgangu Šiselu. Tikšanās laikā amatpersonas apspriedīs Eiropas Savienības paplašināšanās jautājumus, kā arī Latvijas un Austrijas divpusējo sadarbību šajā jomā.

11.un 12.maijā Ministru prezidents piedalīsies starptautiskā konferencē “Eiropas jaunās demokrātijas vadība un atbildība”, kas notiks Bratislavā. Konferences mērķis ir apspriest lielākos sasniegumus Eiroatlantijas jomā kopš dzelzs priekškara krišanas 1989.gadā, iezīmēt pozitīvos momentus un izvērtēt iespējamos riskus. Ministru prezidents kopā ar Igaunijas, Lietuvas, Albānijas, Bulgārijas, Horvātijas, Rumānijas, Slovākijas, Slovēnijas un Maķedonijas valdību vadītājiem piedalīsies apaļā galda diskusijā, kuras tēma ir “Mūsu kopējais redzējums par brīvu un vienotu Eiropu”.

13. maijā sāksies Ministru prezidenta Andra Bērziņa un Dainas Bērziņas kundzes divu dienu oficiālā vizīte Slovākijas Republikā, kuras laikā paredzēta tikšanās ar Slovākijas prezidentu Rūdolfu Šusteru, Slovākijas premjerministru Mikolašu Dzurindu, Nacionālās padomes priekšsēdētāju Josefu Migašu, kā arī kopīgā valdību vadītāju preses konference un piedalīšanās oficiālās pusdienās, ko Ministru prezidentam par godu sniegs Slovākijas premjerministrs Mikolašs Dzurinda.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!