• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2008. gada 19. februāra protokola izraksts Nr. 11 "Precizētais Valdības rīcības plāna projekts Deklarācijas par Ministru kabineta iecerēto darbību īstenošanai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.02.2008., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171434

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.82

Par K.Gerharda komandējumiem

Vēl šajā numurā

26.02.2008., Nr. 31

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: protokola izraksts

Numurs: 11

Pieņemts: 19.02.2008.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta sēdes protokola Nr.11 izraksts

Rīgā 2008.gada 19.februārī (prot. Nr.11 4.§)

Precizētais Valdības rīcības plāna projekts* Deklarācijas par Ministru kabineta iecerēto darbību īstenošanai

 

1. Atbalstīt Valdības rīcības plānu De­klarācijas par Ivara Godmaņa vadītā Ministru kabineta iecerēto darbību īstenošanai.

2. Valsts kancelejai, ministrijām, īpašu uzdevumu ministru sekretariātiem (turpmāk – ministrija), kā arī Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam atbilstoši kompetencei reizi ceturksnī (attiecīgi līdz š.g. 15.aprīlim, š.g. 15.jūli­jam, š.g. 15.oktobrim un 2009.gada 15.janvārim) elektroniski iesniegt Valsts kancelejā (e-pasta adrese: pasts@mk.gov.lv) ceturkšņa pārskatu par Valdības rīcības plānā Deklarācijas par Ivara Godmaņa vadītā Ministru kabineta iecerēto darbību īstenošanai (turpmāk – Valdības rīcības plāns) iekļauto pasākumu izpildi.

3. Ministriju valsts sekretāriem un Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšniekam atbilstoši kompetencei uzraudzīt Valdības rīcības plāna izpildi un nodrošināt pārskatu sniegšanu šī protokollēmuma 5.punktā noteiktajā kārtībā.

4. Valsts kancelejai nodrošināt Valdības rīcības plāna izpildes koordinā­ciju un uzraudzību, kā arī tā ievietošanu Ministru kabineta mājaslapā internetā.

5. Ministrijām:

5.1. nodrošināt Valdības rīcības plānā iekļautās attiecīgās ministrijas sadaļas ievietošanu ministrijas mājaslapā internetā;

5.2. iesniegt Valsts kancelejā ceturkšņa pārskatu par Valdības rīcības plānā attiecīgās ministrijas sadaļā iekļauto pasākumu īstenošanas gaitu, kuru izpildes termiņš ir beidzies. Ministrijām elektroniski aizpildīt attiecīgo Valdības rīcības plāna aili par kārtējo pārskata periodu un attiecīgo informāciju nosūtīt Valsts kancelejas Politikas koordinācijas departamentam. Ceturkšņa pārskatā norādāms pasākuma izpildes statuss un dažos teikumos (1–3 teikumi) raksturojama situācija un sasniegtie rezultāti. Ministrijas pavadvēstulē var norādīt papildu informāciju par pasākumu īstenošanas gaitu un nepieciešamajām izmaiņām Valdības rīcības plānā.

6. Ministru prezidenta birojam:

6.1. uzraudzīt Valdības rīcības plāna izpildes koordināciju, aktualizāciju un pārskatu sniegšanu;

6.2. ja nepieciešams, organizēt sanāksmes, lai izvērtētu Valdības rīcības plāna izpildi.

7. Valsts kancelejai (Politikas koordinācijas departamentam):

7.1. pēc Ministru prezidenta biroja pieprasījuma sagatavot analītiskus pārskatus par Valdības rīcības plānā iekļautajām ministriju sadaļām;

7.2. ja nepieciešams, pieprasīt ministrijām papildu informāciju par Valdības rīcības plānā ministrijas sadaļā iekļautajiem pasākumiem, tai skaitā:

7.2.1. par pasākumiem, ko ministrija ir īstenojusi Deklarācijas par Ivara Godmaņa vadītā Ministru kabineta iecerēto darbību doto uzdevumu izpildei;

7.2.2. par sasniegto plānoto rezultātu un tā rādītājiem;

7.2.3. par iemesliem, kuru dēļ plānotais rezultāts nav sasniegts;

7.2.4. par papildu pasākumiem, ko ministrija veiks, lai sasniegtu plānoto rezultātu.

Ministru prezidents I.Godmanis

Valsts kancelejas direktore G.Veismane

 

* Pilns precizētais Valdības rīcības plāna projekts publicēts “Latvijas Vēstneša” iepriekšējā laidienā (“LV”, 22.02.2008., Nr.30; 9.-56., 77.-109.lpp.) — Red.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!