• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Azerbaidžānas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.02.2008., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171450

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Krievijas vēstnieku

Vēl šajā numurā

26.02.2008., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Azerbaidžānas vēstnieku

 

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze 19.februārī, tiekoties ar Azerbaidžānas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Tofiku Zulfugarovu, apliecināja mūsu valsts gatavību turpināt aktīvu politisko dialogu parlamentu līmenī. 

“Latvija ir ieinteresēta turpināt aktīvu sadarbību parlamentu līmenī, lai veicinātu abpusēji izdevīgas attiecības tādās nozīmīgās jomās kā, piemēram, ekonomika un finanšu sektora attīstība,” uzsvēra G.Daudze, norādot, ka to apliecina arī aviokompānijas “airBaltic” nodrošinātā tiešā gaisa satiksme ar Azerbaidžānas galvaspilsētu.

Savukārt, runājot par Latvijas atbalstu Azerbaidžānai reformu procesā, vēstnieks norādīja, ka Azerbaidžāna augsti novērtētu Saeimas pieredzes nodošanu likumdošanas un normatīvo aktu izstrādes jomā dažādās sfērās, piemēram, medicīnā.

Puses apsprieda arī Eiropas Savienībā aktuālo jautājumu par nepieciešamību nodrošināt alternatīvus veidus un avotus energoresursu piegādei, kuros liela loma ir arī Azerbaidžānai kā energoresursu piegādātājai un tranzīta valstij.

Tikšanās laikā T.Zulfugarovs nodeva Saeimas priekšsēdētājam Azerbaidžānas parlamenta priekšsēdētāja Oktaja Asadova ielūgumu apmeklēt Azerbaidžānas parlamenta 90 gadu svinības šā gada jūnijā.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!