• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Turcijas vēstnieka iepazīšanās vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.02.2008., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171469

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

ES Ministru padome: Par Latvijas nostāju ES Konkurētspējas ministru padomē

Vēl šajā numurā

26.02.2008., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Turcijas vēstnieka iepazīšanās vizīti

 

21.februārī Ministru prezidents Ivars Godmanis tikās ar Turcijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Duraju Polatu, kurš ieradās iepazīšanās vizītē.

Turcijas vēstnieks apsveica I.Godmani ar jauno amatu, pauda gandarījumu par Latvijas un Turcijas veiksmīgo sadarbību un Turcijas premjerministra vārdā uzaicināja Latvijas valdības vadītāju apmeklēt Turciju vizītē.

Ministru prezidents atzinīgi novērtēja abu valstu sadarbību un apliecināja Latvijas atbalstu Turcijas integrācijai Eiropas Savienībā. Vēstnieks informēja par Turcijas iestāšanās ES sarunu norisi un risināmajiem politiskajiem jautājumiem. I.Godmanis un D.Polats apsprieda Kosovas jautājumu, situācijas tālāko attīstību reģionā un akcentēja Latvijas un Turcijas līdzīgo nostāju.

Vēstnieks pauda Turcijas uzņēmēju interesi iesaistīties transporta infrastruktūras projektos Latvijā un informēja par ieceri veicināt Turcijas investīcijas Latvijas austrumu reģionos, piemēram, Latgalē.

Ministru prezidents apliecināja ieinteresētību vairāk uzzināt par Turcijas ekonomisko un fiskālo politiku, tūrisma industrijas straujo un veiksmīgo attīstību.

Tikšanās laikā uzmanība tika veltīta enerģētikai, cīņai ar terorismu un situācijai Tuvajos Austrumos.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!