• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.2008., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171615

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

28.02.2008., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

Līdzdarbības LĪGUMS Nr. SVK/39/2008

Rīgā 2008. gada 4.februārī

Valsts aģentūra “Sabiedrības veselības aģentūra”, turpmāk tekstā – PILNVAROTĀJS, tās direktora Ulda Līkopa personā, kurš rīkojas saskaņā ar Ministru kabineta 26.06.2007. noteikumiem Nr.433 “Valsts aģentūras “Sabiedrības veselības aģentūra” nolikums, no vienas puses, un Pašvaldības SIA “Līvānu slimnīca”, turpmāk tekstā - PILNVAROTĀ PERSONA, tās valdes priekšsēdētāja Vadima Krimana personā, kurš rīkojas uz statūtu pamata, no otras puses, saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 40.-53.pantu un Ministru kabineta 2003.gada 29.jūlija noteikumiem Nr.419 ”Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz līdzdarbības līgumus, un līdzdarbības līguma publiskošanas kārtība”, turpmāk kopā un atsevišķi sauktas PUSES, un ņemot vērā Ministru kabineta 2007.gada 26.jūnija noteikumu Nr.433 “Valsts aģentūras “Sabiedrības veselības aģentūra” nolikums” 3.11.punktu – izglītot dažādas sabiedrības grupas par faktoriem, kas ietekmē viņu veselību - un, lai turpinātu Latvijā jau vairākus gadus veiksmīgi darbojušos projektu “Sirds veselības kabineta” darbu noslēdz šādu līgumu (turpmāk tekstā – Līgums):

I. LĪGUMA PRIEKŠMETS

PILNVAROTĀJS uzdod un PILNVAROTĀ PERSONA apņemas Līguma darbības laikā nodrošināt Sirds veselības kabineta (turpmāk - SVK) darbību atbilstoši šim Līgumam, tā pielikumiem un spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem.

II. PILNVAROTĀS PERSONAS PIENĀKUMI

2.1.PILNVAROTAI PERSONAI ir pienākums:

2.1.1.nodrošināt SVK darbību atbilstoši šim Līguma un šī Līguma 1.pielikumam, kas ir šī Līguma neatņemama sastāvdaļa;

2.1.2.sniegt pakalpojumus šī Līguma 4.sadaļā minētajām personu grupām (turpmāk – pakalpojuma saņēmējs) Līgumā noteiktajā kārtībā;

2.1.3.nodrošināt vienlīdzīgu attieksmi pakalpojuma pieejamībā un pakalpojumu sniegšanā visiem pakalpojuma saņēmējiem;

2.1.4.nodrošināt Līgumā minētās dokumentācijas ieviešanu, pareizu tās aizpildīšanu un uzglabāšanu, kā arī tās uzrādīšanu PILNVAROTĀJA nozīmētam pārstāvim;

2.1.5.vest finanšu un uzskaites dokumentus, atskaites par darba procesu un tā rezultātiem, kas saistīti ar Līguma izpildi, kā arī pēc pirmā pieprasījuma uzrādīt tos PILNVAROTĀJA nozīmētam pārstāvim;

2.1.6.nodrošināt normatīvajiem aktiem un šī Līguma 2.pielikumam (kas ir šī Līguma neatņemama sastāvdaļa) atbilstošas grāmatvedības uzskaites kārtošanu;

2.1.7.līdz katra mēneša 3.datumam iesniegt pārskatu ar PILNVAROTĀS PERSONAS parakstu par budžeta līdzekļu izlietojumu iepriekšējā mēnesī (saskaņā ar šī līguma 5.pielikumu, kas ir šī Līguma neatņemama sastāvdaļa) pa faksu (67374980) un oriģinālu pa pastu;

2.1.8.līdz katra mēneša 5.datumam iesniegt SVK koordinatoram aizpildītu Līguma 3.pielikumā (kas ir šī Līguma neatņemama sastāvdaļa) pievienoto pārskatu;

2.1.9.nodrošināt šī Līguma 1.pielikumā minētās profilaktiskās pārbaudes laikā iegūto datu ievadīšanu elektroniskajā datu bāzē, nodrošinot Fizisko personu datu aizsardzības likuma prasības. Informāciju elektroniskajā datu bāzē jāievada pēc pakalpojuma saņēmējam veiktā sirds veselības profilakses izmeklējuma. Pieejas tiesības (lietotājvārdu un paroli) PILNVAROTĀJS SVK strādājošai sertificētai ārstniecības personai piešķir 10 (desmit) darba dienu laikā pēc Līguma abpusējas parakstīšanas dienas. PILNVAROTĀ PERSONA nodrošina, ka piešķirtais lietotājvārds un parole nekādā formā netiek izpaustas trešajām personām;

2.1.10. PILNVAROTĀS PERSONAS telpās publiski pieejamā vietā izvietot:

2.1.10.1.informāciju par SVK darba laikiem, par pierakstīšanās iespējām un tālruņa numuru;

2.1.10.2.PILNVAROTĀJA sagatavoto informāciju pakalpojuma saņēmējam par veselības veicināšanas jautājumiem;

2.1.11.līguma ietvaros saņemot finansējumu, kuram noteikts konkrēts izlietošanas mērķis un kārtība, nodrošināt finansējuma izlietojumu atbilstoši šim mērķim un kārtībai;

2.1.12.trīs darba dienu laikā rakstveidā paziņot PILNVAROTĀJAM par PILNVAROTĀS PERSONAS juridiskā statusa, rekvizītu – juridiskās adreses, atrašanās vietas, banku kontu, vai amatpersonu maiņu, kā arī par nozīmēto pārstāvju kontaktinformācijas maiņu.

2.2.PILNVAROTAI PERSONAI nav tiesību pieprasīt no pakalpojuma saņēmējiem vai trešajām personām (darba devēji, apdrošinātāji u.tml.) samaksu par pakalpojumiem, kas sniegti Līguma ietvaros.

2.3.PILNVAROTAI PERSONAI jānodrošina SVK ar telefonu un interneta pieslēgumu, kā arī jāinformē PILNVAROTĀJS par oficiālajām PILNVAROTĀS PERSONAS un SVK sertificētas ārstniecības personas elektroniskā pasta adresēm.

2.4.Līguma laušanas vai pēc tā termiņa beigām PILNVAROTĀ PERSONA tehnisko aprīkojumu, (norādīts līguma 6.pielikumā) nodod PILNVAROTĀJAM.

III. PILNVAROTĀJA PIENĀKUMI UN TIESĪBAS

3.1.PILNVAROTĀJA pienākumi:

3.1.1.veikt maksājumus PILNVAROTAI PERSONAI saskaņā ar šo Līgumu;

3.1.2.sniegt papildus informāciju, kas nepieciešama šī Līguma izpildei;

3.1.3.veikt Līguma izpildes kontroli.

3.2.PILNVAROTĀJA tiesības:

3.2.1. jebkurā laikā apmeklēt SVK un pārbaudīt tā darbību;

3.2.2. jebkurā laikā pieprasīt un iepazīties ar SVK finanšu un uzskaites dokumentiem, pārskatiem par SVK darbību;

3.2.3. jebkurā laikā pārbaudīt SVK piešķirtā finansējuma izlietojuma atbilstību piešķiršanas mērķim.

IV. PAKALPOJUMA NODROŠINĀŠANAS KĀRTĪBA

4.1.PILNVAROTĀ PERSONA sniedz pakalpojumus Līguma ietvaros Latvijas pilsoņiem un nepilsoņiem, kā arī bezvalstniekiem un ārzemniekiem (t.sk., Eiropas Savienības dalībvalsts pilsoņiem), kuri uzturas Latvijā.

4.2.Sniedzot pakalpojumus, PILNVAROTĀ PERSONA pārbauda pakalpojuma saņēmējam personu apliecinošu dokumentu. Šī Līguma izpratnē par personu apliecinošu dokumentu ir uzskatāma arī transportlīdzekļa vadītāja apliecība.

V. LĪGUMA SUMMA UN SAVSTARPĒJO NORĒĶINU KĀRTĪBA

5.1. Šī Līguma summa gadā ir LVL 8729,78 (astoņi tūkstoši septiņi simti divdesmit deviņi lati un 78 santīmi). Līguma kopējā summa par 3 (trīs) gadiem ir LVL 26 189,34 (divdesmit seši tūkstoši simts astoņdesmit deviņi lati un 34 santīmi), kas sevī ietver samaksu par darbu un SVK uzturēšanu saskaņā ar tāmes finansējuma (4.pielikums, kas ir šī Līguma neatņemama sastāvdaļa).

5.2.Līdz nākamā mēneša 3.datumam PILNVAROTĀ PERSONA nosūta PILNVAROTĀJAM rēķinu par iepriekšējo mēnesi samaksas par darbu un SVK uzturēšanas apmaksas veikšanai.

5.3.PILNVAROTĀJAM ir tiesības 5 (piecu) darba dienu laikā pēc šī Līguma 2.1.7.punktā minētā pārskata un šī Līguma 5.2.punktā minētā rēķina saņemšanas nosūtīt tos atpakaļ PILNVAROTAI PERSONAI labojumu veikšanai.

5.4.Desmit darba dienu laikā pēc rēķina saņemšanas PILNVAROTĀJS apmaksā PILNVAROTĀS PERSONAS iesniegto rēķinu, ja PILNVAROTĀS PERSONAS darbs pilnībā atbilst šī Līguma noteikumiem un, ja PILNVAROTĀ PERSONA ir iesniegusi PILNVAROTĀJAM šī līguma 2.1.7.punktā minēto mēneša pārskatu. Šī Līguma 5.3.punktā minētajā gadījumā PILNVAROTĀJS veic apmaksu desmit darba dienu laikā pēc precizētā rēķina un pārskata saņemšanas no PILNVAROTĀS PERSONAS.

5.5.PILNVAROTĀJAM ir tiesības neveikt pilnu rēķina apmaksu, ja PILNVAROTĀS PERSONAS mēneša pārskats neatbilst Līgumā noteiktajam un tāmes finansējumam.

5.6.PILNVAROTĀ PERSONA izlieto līguma 5.1. punktā minēto summu saskaņā ar šī Līguma 4. pielikumu.

VI. UZDEVUMA IZPILDES KVALITĀTES NOVĒRTĒJUMA KRITĒRIJI UN SASNIEDZAMIE REZULTĀTI

6.1.Uzdevuma izpildes procesā nodrošināt SVK darbību atbilstoši šim līgumam tā pielikumiem un spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem. Pamata kvalitātes novērtējuma kritērijs SVK darbības noslogojums pēc pakalpojuma saņēmēja skaita.

6.2.SVK darbības sasniedzamie rezultāti ir uzlabot iedzīvotāju informētību par sirds slimību riska faktoriem.

VII. PUŠU ATBILDĪBA

7.1.PILNVAROTĀJAM ir tiesības PILNVAROTAI PERSONAI piemērot līgumsodu par Līgumā noteikto PILNVAROTĀS PERSONAS pienākumu neizpildi līdz 10% no PILNVAROTĀS PERSONAS paredzētā finansējuma kalendārajam mēnesim.

7.2.PILNVAROTĀJA piemērotais līgumsods tiek uzrādīts aktā un ieturēts rēķinā PILNVAROTAI PERSONAI.

7.3.PUSES tiek atbrīvotas no atbildības pilnībā vai daļēji par Līguma saistību neizpildi, ja to izraisījuši nepārvaramas varas apstākļi, kas radušies pēc Līguma noslēgšanas un kurus nav bijis iespējams paredzēt, izvairīties vai novērst, ievērojot vislielāko rūpību, bet par kuriem rakstiski paziņots otrai PUSEI piecu darba dienu laikā no šādu apstākļu rašanās dienas. Šādā gadījumā Līgumā noteiktais izpildes un samaksas termiņš tiek attiecīgi pagarināts par tādu laika periodu, par kādu nepārvaramie varas apstākļi ir aizkavējuši Līguma izpildi, bet ne ilgāk par 30 kalendārajām dienām.

7.4.Gadījumā, ja nepārvaramas varas apstākļi turpinās ilgāk nekā 30 kalendārās dienas, PUSES ir tiesīgas izbeigt Līgumu par to rakstiski brīdinot otru PUSI piecas darba dienas iepriekš.

VIII. PILNVAROTĀS PERSONAS DARBĪBAS UZRAUDZĪBAS KĀRTIBA

8.1.Par SVK darbību atbildīgais PILNVAROTĀJA nozīmētais pārstāvis veic uzraudzību pār PILNVAROTĀS PERSONAS darbību, kas saistīta ar Līgumā paredzēto saistību izpildi. PILNVAROTĀJS papildus šī Līguma 3.2.punktā noteiktajam ir tiesīgs jebkurā laikā un jebkurā korespondences formā (ar vēstuli, elektroniski, pa faksu u.c.) pieprasīt no PILNVAROTĀS PERSONAS visa veida informāciju, kas saistīta ar šajā Līgumā noteikto saistību izpildes darbībām, to skaitā finanšu izlietojumu un tā pamatotību. PILNVAROTAI PERSONAI ir pienākums ne vēlāk kā 15 dienu laikā pēc šāda rakstiska pieprasījuma saņemšanas iesniegt rakstiski pieprasīto informāciju PILNVAROTĀJAM.

8.2.PILNVAROTĀ PERSONA nodrošina iespēju PILNVAROTĀJA nozīmētam pārstāvim pēc pieprasījuma iepazīties ar PILNVAROTĀS PERSONAS darbību, kas saistīta ar šī līguma izpildi, kā arī veikt plānveida un neplānotas kontroles un revīzijas, pretējā gadījumā PILNVAROTĀJAM ir tiesības pilnīgi vai daļēji neapmaksāt PILNVAROTĀS PERSONAS darbu.

8.3.Kontroles rezultāti tiek noformēti ar aktu, kura vienu eksemplāru kontroles veicējs iesniedz PILNVAROTAI PERSONAI. Ja PILNVAROTĀ PERSONA 15 darba dienu laikā nesniedz PILNVAROTĀJAM pamatotus iebildumus par aktā uzrādītajiem pārkāpumiem, akts tiek uzskatīts par akceptētu.

IX. LĪGUMA DARBĪBAS TERMIŅŠ, LĪGUMA GROZĪŠANA UN IZBEIGŠANA

9.1.Līgums stājas spēkā pēc tā parakstīšanas un darbojas no 2008. gada 4.februāra līdz 2011. gada 3.februārim.

9.2.Līgums un tā pielikumi var tikt grozīti vai papildināti, pusēm rakstveidā par to vienojoties. Rakstveida vienošanās kļūst par šī Līguma neatņemamu sastāvdaļu.

9.3.PILNVAROTĀJAM ir tiesības prasīt izdarīt grozījumus Līgumā attiecībā uz finanšu apjomu, ja ir pieņemti jauni normatīvi akti vai izdarīti grozījumi spēkā esošajos normatīvajos aktos, kas attiecas uz līguma priekšmetu, informējot par to PILNVAROTO PERSONU 5 (piecas) darba dienas iepriekš.

9.4.PUSES Līgumu var izbeigt pirms termiņa, savstarpēji rakstveidā vienojoties.

9.5.PUSES var izbeigt Līgumu pirms termiņa, rakstveidā brīdinot par to otru PUSI ne mazāk kā vienu mēnesi iepriekš.

9.6.PILNVAROTĀJS var izbeigt Līgumu pirms termiņa brīdinot par to PILNVAROTO PERSONU 5 (piecas) darba dienas iepriekš šādos gadījumos:

9.6.1.PILNVAROTĀ PERSONA nepilda Līguma noteikumus vai neizpilda tos pilnīgi un savlaicīgi;

9.6.2.pret PILNVAROTO PERSONU likumā noteiktā kārtībā ir ierosināts maksātnespējas process, vai arī tā atbilst likumā noteiktajām maksātnespējas pazīmēm vai arī ir atzīta par maksātnespējīgu;

9.6.3.Valsts pārvaldes iekārtas likumā noteiktajos gadījumos.

9.7.PUSES apņemas ar Līgumu saistītos strīdus risināt sarunu ceļā. Strīdus, kuros nav panākta vienošanās, PUSES risina Latvijas Republikas normatīvajos aktos paredzētajā kārtībā.

X. NOZĪMĒTIE PĀRSTĀVJI

10.1.PUSES šī Līguma efektīvākai izpildei un koordinācijai nozīmē pārstāvjus.

10.2. No PILNVAROTĀJA puses nozīmētie pārstāvji ir:

10.2.1.Veselības veicināšanas un profilakses daļas sabiedrības veselības metodiķe Kristīne Ozola, e-pasts: Kristine.ozola@sva.gov.lv, telefons: 67081613.

10.2.2. SVK koordinatore S.Kesenfelde, telefons 63322401, fakss 63350390, e-pasts: kesenfelde@inbox.lv.

10.3.Visi šajā līgumā minētie dokumenti, kas jāiesniedz PILNVAROTĀJAM jāadresē šī Līguma 10.2.1.punktā minētajam pārstāvim.

10.4.No PILNVAROTĀS PERSONAS puses nozīmētie pārstāvji ir grāmatvede Valentīna Patmalniece, tālr. 5307620 un māsa Jeļena Orlova, tālr. 65307600.

10.5. Nozīmēto pārstāvju prombūtnes gadījumā PUSES nozīmē citus pārstāvjus, kas atbild par Līguma izpildi, par to savlaicīgi informējot otru PUSI.

XI. PUŠU REKVIZĪTI UN PARAKSTI

PILNVAROTĀJS

V/a “Sabiedrības veselības aģentūra”

Klijānu iela 7, Rīga, LV-1012

Reģistrācijas nr.90000052976

Valsts kase TRELLV22

Konta nr.LV34TREL2290670320000

Direktors U.Līkops

PILNVAROTĀ PERSONA

Pašvaldības SIA “Līvānu slimnīca”

Zaļā iela 44, Līvāni, LV-5316

Reģ. nr. 40003231451

A/s “BALTIC TRUST BANK” Līvānu filiāle

Konta nr.LV90BATR0051M01727500

Valdes priekšsēdētājs V.Krimans


 

1.pielikums pie 2008. gada 4. februāra Līdzdarbības līguma Nr. SVK/39/2008

SIRDS VESELĪBAS KABINETA (SVK) DARBĪBAS KĀRTĪBA

1.Vispārīgie SVK darbības noteikumi

1.1. SVK nodarbojas ar sirds veselības veicināšanu un slimību profilaksi ar mērķi samazināt saslimstību ar sirds asinsvadu sistēmas slimībām. Pakalpojuma saņēmēji SVK pakalpojumus var saņemt bez ārsta nosūtījuma.

1.2. SVK pakalpojuma saņēmējiem sirds veselības rādītāju kontroli veic ne biežāk kā vienu reizi gadā.

1.3. SVK funkcijas:

1.3.1. Pakalpojuma saņēmēju izglītošana par sirds veselības veicināšanu un slimību profilaksi;

1.3.2. Pakalpojuma saņēmēju profilaktiskā izmeklēšana;

1.3.3. Līguma 3.pielikumā norādītās informācijas uzkrāšana, apkopošana un nosūtīšana.

1.4. SVK tiek noteikti pieņemšanas laiki – katru darba dienu un vienu sestdienu mēnesī, 40 stundas nedēļā.

1.5. SVK darbību koordinē šī Līguma 10.2.2.punktā minētais SVK koordinators.

2.SVK strādājošās sertificētās ārstniecības personas pienākumi:

2.1. sadarboties ar SVK koordinatoru, t.sk.:

2.1.3.iesniegt atskaiti saskaņā ar Līguma 3.pielikumu līguma 2.1.8.punktā noteiktajā termiņā

2.1.4.iesniegt priekšlikumus SVK darbības optimizācijai.

2.2. veikt pakalpojuma saņēmēju sirds veselības profilaktiskos izmeklējumus:

2.2.1.noteikt ķermeņa masas un auguma attiecību;

2.2.2.izmērīt asinsspiedienu;

2.2.3.noteikt kopējo holesterīna un triglicerīdu līmeni asinīs;

2.2.4.noteikt glikozes līmeni asinīs.

2.3. sniegt pakalpojuma saņēmējiem informāciju par:

2.3.1.izmeklējumu rezultātiem;

2.3.2.sirds veselību veicinošu dzīvesveidu.

2.4. indikāciju gadījumā ieteikt pakalpojuma saņēmējiem vērsties pie ģimenes ārsta.

2.5. pēc pieprasījuma sniegt informāciju ģimenes ārstiem par SVK pakalpojuma saņēmējiem, ievērojot fizisko personu datu aizsardzību.

2.6. sadarboties ar veselības veicināšanas koordinatoru.

2.7. piedalīties un organizēt PILNVAROTAJA ierosinātos pasākumus.

2.8. reģistrēt elektroniskajā datu bāzē profilaktisko izmeklējuma laikā iegūtos datus par pakalpojuma saņēmēju.

3. Šis pielikums ir Līguma neatņemama sastāvdaļa.

PILNVAROTĀJS

V/a “Sabiedrības veselības aģentūra”

Klijānu iela 7, Rīga, LV-1012

Reģistrācijas nr.90000052976

Valsts kase TRELLV22

Konta nr.LV34TREL2290670320000

Direktors U.Līkops

PILNVAROTĀ PERSONA

Pašvaldības SIA “Līvānu slimnīca”

Zaļā iela 44, Līvāni, LV-5316

Reģ. nr. 40003231451

A/s “BALTIC TRUST BANK” Līvānu filiāle

Konta nr.LV90BATR0051M01727500

Valdes priekšsēdētājs V.Krimans


2. pielikums pie 2008. gada 4. februāra Līdzdarbības līguma Nr. SVK/39/2008

Sirds veselības kabineta budžeta līdzekļu izlietojuma un atskaites kārtība

1. Sagatavojot pārskatu par budžeta līdzekļu izlietojumu, SVK pilnvarotam pārstāvim jāņem vērā, ka:

a) Pārskatu aizpilda par vienu mēnesi.

b) Pārskatu aizpilda par reāliem izdevumiem, kurus var dokumentāli apliecināt un to iesniedz ar Pilnvarotās personas parakstu. Attaisnojuma dokumenti tiek glabāti pie Pilnvarotās personas. Ja kādi no izdevumiem ir daļa no iestādes kopējā maksājuma, tad šai summai jābūt atsevišķi atšifrētai. Līguma darbības laikā Pilnvarotājs sedz izdevumus, nepārsniedzot līguma kopējo summu.

2. Gadījumā, ja budžeta līdzekļu reālais izlietojums (pārskats) nesakrīt ar plānoto budžeta izlietojumu, norāda reālo līdzekļu izdevumus.

3. Izrakstot rēķinus Sabiedrības veselības aģentūrai par Sirds veselības kabineta izdevumiem, raksta faktisko līdzekļu izlietojumu (izpildi), līguma 5.1. apakšpunktā noteiktā kopējā finansējuma ietvaros.

4. Šis pielikums ir Līguma neatņemama sastāvdaļa.

PILNVAROTĀJS

V/a “Sabiedrības veselības aģentūra”

Klijānu iela 7, Rīga, LV-1012

Reģistrācijas nr.90000052976

Valsts kase TRELLV22

Konta nr.LV34TREL2290670320000

Direktors U.Līkops

PILNVAROTĀ PERSONA

Pašvaldības SIA “Līvānu slimnīca”

Zaļā iela 44, Līvāni, LV-5316

Reģ. nr. 40003231451

A/s “BALTIC TRUST BANK” Līvānu filiāle

Konta nr.LV90BATR0051M01727500

Valdes priekšsēdētājs V.Krimans


3.pielikums pie 2008. gada 4. februāra Līdzdarbības līguma Nr. SVK/39/2008

Pārskats par SVK profilaktiskajiem izmeklējumiem 2008.g. ________________ mēnesī

________________________________________________________

(Sirds veselības kabineta nosaukums)

Apmeklētāju skaits mēnesī

Pirmreizējs apmeklējums

↑ĶMI > 30

↑Asinsspied. >140/90

↑KH > 5,0 mmol/l

↑TG. >1,7 mmol/l

↑Gluk > 5,6 mmol/l

↑Kopējais kardovask. risks pēc SCORE*>5%

Nosūtīti pie ģimenes ārsta


 

* Eiropas vadlīnijas kardiovaskulārā riska noteikšanai iesaka izmantot SCORE (sistemātiska koronārā riska noteikšana) modeli

SVK ārstniecības persona ___________________________ ________________________

(Vārds, Uzvārds) (Paraksts)


4.pielikums pie 2008.gada 4. februāra Līdzdarbības līguma Nr. SVK/39/2008

Sirds - veselības kabineta (platība- 18,4 m2) izdevumu tāme

Nr.

p.k.

EEK kods

Rādītāja nosaukums

Summa

gadā

Summa mēnesī

janvāris

februāris

marts

aprīlis

maijs

jūnijs

jūlijs

augusts

septembris

oktobris

novembris

decembris

1.

1100

Atalgojums ārstniecības personai (ar nedēļas darba laiku 40 stundas)

4032,00

336,00

336,00

336,00

336,00

336,00

336,00

336,00

336,00

336,00

336,00

336,00

336,00

2.

1200

Darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas

971,28

80,94

80,94

80,94

80,94

80,94

80,94

80,94

80,94

80,94

80,94

80,94

80,94

3.

2110

Iekšzemes komandējumi un dienesta braucieni

30,00

x

6,00

x

6,00

x

6,00

x

x

6,00

x

6,00

x

4.

2200

Pakalpojumi

1692,50

172,50

172,50

172,50

169,50

97,00

97,00

97,00

97,00

102,00

170,50

172,50

172,50

t.sk.

2219

visi sakaru pakalpojumi

192,00

16

16

16

16

16,00

16,00

16,00

16,00

16,00

16,00

16,00

16,00

2221

izdevumi par apkuri

482,50

69,50

69,50

69,50

67,50

X

X

X

X

X

67,50

69,50

69,50

2222

izdevumi par ūdeni un kanalizāciju

36,00

3,00

3,00

3,00

3,00

3,00

3,00

3,00

3,00

3,00

3,00

3,00

3,00

2223

izdevumi par elektroenerģiju

166,00

16,00

16,00

16,00

15,00

10,00

10,00

10,00

10,00

15,00

16,00

16,00

16,00

2230

iestādes reprezentācijas, ar iestādes darbību un veicamo funkciju nodrošināšanu saistīto pakalpojumu izdevumi

360,00

30,00

30,00

30,00

30,00

30,00

30,00

30,00

30,00

30,00

30,00

30,00

30,00

2243

Iekārtas, inventāra un aparatūras remonta un tehniskās apkalpošanas izdevumi

72,00

6,00

6,00

6,00

6,00

6,00

6,00

6,00

6,00

6,00

6,00

6,00

6,00

2244

ēku, būvju un telpu uzturēšanas izdevumi

384,00

32,00

32,00

32,00

32,00

32,00

32,00

32,00

32,00

32,00

32,00

32,00

32,00

5.

2300

Krājumu, materiālu, energoresursu, preču, biroja preču un inventāra(līdz Ls 50 par vienību) iegāde kopā

2004,00

167,00

167,00

167,00

167,00

167,00

167,00

167,00

167,00

167,00

167,00

167,00

167,00

t.sk.

2311

biroja preces

180,00

15,00

15,00

15,00

15,00

15,00

15,00

15,00

15,00

15,00

15,00

15,00

15,00

2340

zāles, ķimikālijas, laboratorijas preces, medicīniskās ierīces, medicīniskie instrumenti, laboratorijas dzīvnieki un to uzturēšana

1824,00

152,00

152,00

152,00

152,00

152,00

152,00

152,00

152,00

152,00

152,00

152,00

152,00

Izdevumi kopā

8729,78

756,44

762,44

756,44

759,44

680,94

686,94

680,94

680,94

691,94

754,44

762,44

756,44

PILNVAROTĀJS

V/a “Sabiedrības veselības aģentūra”

Direktors U.Līkops

PILNVAROTĀ PERSONA

Pašvaldības SIA “Līvānu slimnīca”

Valdes priekšsēdētājs V.Krimans

 

5.pielikums pie 2008. gada 4. februāra Līdzdarbības līguma Nr. SVK/39/2008

Pārskats par Sirds veselības kabineta ( platība_______m2) budžeta izlietojumu 2008.gada mēnesī

Nr.

p.k.

EEK

kods

Rādītāja nosaukums

Plāns

Izpilde

1.

1100

Atalgojums ārstniecības personai (ar nedēļas darba laiku 40 stundas)

2.

1200

Darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas

Darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas

3.

2110

Iekšzemes komandējumi un dienesta braucieni

4.

2200

Pakalpojumi

t.sk.

2219

visi sakaru pakalpojumi

2221

izdevumi par apkuri

2222

izdevumi par ūdeni un kanalizāciju

2223

izdevumi par elektroenerģiju

2230

iestādes reprezentācijas, ar iestādes darbību un veicamo funkciju nodrošināšanu saistīto pakalpojumu izdevumi

t.sk.

2243

iekārtas, inventāra un aparatūras remonta un tehniskās apkalpošanas izdevumi

2244

ēku, būvju un telpu uzturēšanas izdevumi

5.

2300

Krājumu, materiālu, energoresursu, preču, biroja preču un inventāra (līdz Ls 50 par vienību) iegāde kopā

t.sk.

2311

biroja preces

t.sk.

2340

zāles, ķimikālijas, laboratorijas preces, medicīniskās ierīces, medicīniskie instrumenti, laboratorijas dzīvnieki un to uzturēšana

t.sk.

Izdevumi kopā


 

PILNVAROTĀJS

V/a “Sabiedrības veselības aģentūra”

Direktors U.Līkops

PILNVAROTĀ PERSONA

Pašvaldības SIA “Līvānu slimnīca”

Valdes priekšsēdētājs V.Krimans


6 .pielikums pie 2008. gada__________ Līdzdarbības līguma Nr. SVK/ 39/2008

SVK tehniskā aprīkojuma vienības

n.p.k.

Nosaukums

Skaits

1.

Sirds veselības kabineta aprīkojums

1.1.

Datorkomplekts (Dators, Monitors, Programma)

1

2.

Sirds veselības kabinetam nepieciešamie mērinstrumenti

2.1.

Auguma mērītājs, Mērītājs “Accutrend GCT mmol/dl

2

2.2.

Svari

1

 

PILNVAROTĀJS

V/a “Sabiedrības veselības aģentūra”

Direktors U.Līkops

PILNVAROTĀ PERSONA

Pašvaldības SIA “Līvānu slimnīca”

Valdes priekšsēdētājs V.Krimans



 

Valsts ieņēmumu dienesta informācija

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka šādām personām ir anulēta ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas reģistrācijas apliecība:

Nr.

p.k.

Reģistrācijas

kods

Nosaukums / Vārds, uzvārds

1.

40003947872

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Ademus pluss”

2.

50003660441

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “AGNE BALTIA”

3.

40003966036

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “AJ CONSTRUCTION SERVICE”

4.

40003939004

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ALARTIS”

5.

50002123481

Individuālais komersants “ALIHAN un Ko”

6.

40003451572

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ALPA AG”

7.

40003938136

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ANAMOL”

8.

40002087456

Rīgas pilsētas Karīnas Tillbergas individuālais uzņēmums “APGĀDS KABINETS”

9.

40003820330

SIA “AR COMPANY”

10.

40003802477

SIA “ARHIO”

11.

45401019078

Jaunjelgavas J.Mackeviča zemnieku saimniecība “Arona 2”

12.

40003968107

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Artideko”

13.

40003626651

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ASKANIJA”

14.

40003724045

“ATLANTIX FINANCE”, SIA

15.

40003445059

SIA “ATLAS RESURS”

16.

40003958058

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Aureks pluss”

17.

40003894999

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “AUTO SPA”

18.

40003765715

SIA “AVE EIRA”

19.

40003760296

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “AVE Eirolat”

20.

40003712436

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “BALTIC DESIGN”

21.

40003645224

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Baltic Sea Park Development”

22.

40003923022

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “BALTIC TRANSPORT”

23.

40003557307

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “BALTREF LATVIA”

24.

40003827964

SIA “BetoReks Group”

25.

40003821711

SIA “BIT CONTRACTING”

26.

40003906060

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “BIĻEŠU PASAULE”

27.

40003848097

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Brummer Properties”

28.

40003772492

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Business Contact”

29.

40003597530

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “CHILL-OUT”

30.

40003699960

CLIMACOOL S.P.R.L. filiāle Latvijā

31.

40003786609

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “COLISEO”

32.

41503038213

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Cosmos Media”

33.

40003835798

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Danish Property Company”

34.

50003417061

SIA “DIAA”

35.

41503022373

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “DINABURGA NAMI”

36.

40003817862

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “DORIX-S”

37.

43603023886

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “DU4U”

38.

41203024178

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Dzintara pilis”

39.

40002124574

Individuālais komersants “EL-DIZAINS”

40.

40003852406

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “EXTAN”

41.

43603032624

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Flaneris”

42.

41203015692

SIA “Gabriela PR”

43.

42403019501

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “GALDA SPĒĻU FABRIKA”

44.

40003270711

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Georga”

45.

43603024523

SIA “GOLANDS-2005”

46.

40003524081

SIA “GRAFO S”

47.

06025010908

MIHAILS HAZANS

48.

40003883020

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “HMP”

49.

50003831001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 11”

50.

40003813822

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 12”

51.

40003813841

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 13”

52.

50003814001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 14”

53.

40003831137

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 15”

54.

50003801191

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 17”

55.

40003834078

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 2”

56.

50003832191

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 3”

57.

40003836933

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 355”

58.

40003797138

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 4”

59.

40003860314

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “HOLIDAY HOUSE 44”

60.

40003853524

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 45”

61.

40003853435

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 46”

62.

40003864142

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 48”

63.

40003861983

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 49”

64.

40003796965

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 5”

65.

40003864195

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 50”

66.

40003797195

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 6”

67.

40003796999

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 7”

68.

40003831226

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 8”

69.

50003835681

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Holiday House 9”

70.

54102016091

IK “I.P.L.”

71.

40003928091

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Imperio AD”

72.

40003233749

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “IS”

73.

45403017211

SIA “JUKUSS”

74.

40103136098

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību ražošanas komercfirma “JUMALS UN KO”

75.

40002080674

Rīgas pilsētas Jeremkina individuālais uzņēmums “KAMEJA A”

76.

43603023142

SIA “Kolvi & Co”

77.

40003948755

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “KOMPOSKO”

78.

50003037191

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “KURBADS”

79.

40002125781

IK “Larri”

80.

40002104690

IK “LaRubia”

81.

42103035812

SIA “Lat Gold”

82.

40003892076

“Latoil” SIA

83.

40003640443

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “LATPOS”

84.

90002237899

LENDEX S.A

85.

40003331880

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “LIANS”

86.

42103006033

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “LIESMA”

87.

40003518259

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “M Tels”

88.

43202000927

Individuālais uzņēmums “MADARA IB”

89.

40003954446

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “MULTICENTRS VS”

90.

40003588542

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “MV-Tehnika”

91.

40003691401

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Mārlins”

92.

40003465981

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “NATANS”

93.

40003464295

SIA “Nika Grupa”

94.

40003864797

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “NV BLOKS”

95.

40003710755

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “OSETROFF”

96.

10076412212

INESE PAMPARE

97.

40003956593

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Paritels”

98.

40003958823

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “PERLIS”

99.

40003589514

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “PLANĒTA LL”

100.

40003949286

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Pulumeks”

101.

40003911625

SIA “RAMARS”

102.

40003864053

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “RAMAS SN”

103.

44103012748

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “RASUMI”

104.

28085212277

GUNTIS REINSONS

105.

40002122588

IK “REKLĀMSERVISS”

106.

40003550154

Reval Hotelligrupi Aktsiaselts filiāle

107.

40003630303

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ROSEM”

108.

40003638519

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ROYAL TOUR”

109.

40003692163

SIA “RR-KJS 99”

110.

40003946561

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Ruduseps”

111.

40003907085

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “S.K. serviss”

112.

50003853441

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Sangla”

113.

40003514350

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “SAULGOŽI V”

114.

40003887107

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “SCORPINA”

115.

40003183753

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “SeKo Pro”

116.

40003515820

SABIEDRĪBA AR IEROBEŽOTU ATBILDĪBU “SEVANA AHTAMARA”

117.

40003863965

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “SKARMS”

118.

50003840521

SIA “STOCK.LV”

119.

40103100052

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “SĀLS FASĒŠANAS RŪPNĪCA”

120.

40003821228

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “TeiLor”

121.

40003885661

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “TWINING”

122.

40003459542

SIA “Uzņēmums GRANĪTS”

123.

40003618090

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Vastūks”

124.

41203031076

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “VERATEX”

125.

40003536428

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “VIRSOLO”

126.

40003748255

SIA “VISCUM LATVIJA”

127.

40003194808

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “VĀRS”

128.

40003686913

SIA “ZILAISKALNS TRADING”

129.

40003560326

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ĪRU KROGS”

130.

40003781635

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Ūdens nams IT”


Saskaņā ar likuma “Par pievienotās vērtības nodokli” 3.panta 8.2 daļu ar pievienotās vērtības nodokli apliekamā persona uzskatāma par izslēgtu no apliekamo personu reģistra, sākot ar dienu, kad Valsts ieņēmumu dienests ir publicējis laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” paziņojumu par apliekamās personas reģistrācijas apliecības anulēšanu.

Nr.

p.k.

Reģistrācijas

kods

Nosaukums / Vārds, uzvārds

Izslēgšanas

datums

1.

40002093700

IK “A.ŅESTERENKO”

15.02.2008.

2.

40002110220

IK “Frontier Golf Design and Construction”

15.02.2008.

3.

40003863950

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Lama SM”

15.02.2008.

4.

40003863861

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Paloma S”

15.02.2008.

5.

90000085089

RĪGAS RAJONA POLICIJAS PĀRVALDE

01.01.2008.

6.

42402012510

Individuālais komersants “Zlata-L”

19.02.2008.


Saskaņā ar likuma “Par pievienotās vērtības nodokli” 3.panta 8.2 daļu ar pievienotās vērtības nodokli apliekamā persona likvidācijas gadījumā uzskatāma par izslēgtu no apliekamo personu reģistra, sākot ar likvidācijas pabeigšanas dienu.


Paziņojums

Finanšu un kapitāla tirgus komisija saskaņā ar Valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas likumu IZSLUDINA automašīnas “VOLVO S 70” atsavināšanu.

Automašīnas “VOLVO S 70” izlaiduma gads – 1997., nobraukums 16.01.2008. – 114 245 km, bilances vērtība 31.01.2008. – Ls 3000.

Valsts vai pašvaldību iestāžu pārstāvji automašīnu VOLVO S 70 var apskatīt Kungu ielā 1, Rīgā, katru darbdienu no plkst. 10.00 līdz 16.00, apmeklējumu vienu dienu iepriekš saskaņojot pa tālruni 67774812 vai 67774813.

Valsts vai pašvaldību iestādei, kas savu funkciju nodrošināšanai vēlas kustamo mantu iegūt bez atlīdzības, rakstveidā jāpiesakās Finanšu un kapitāla tirgus komisijā 2 (divu) nedēļas laikā, sākot no 2008.gada 4.marta.

Adrese: Finanšu un kapitāla tirgus komisija Kungu ielā 1, Rīgā, LV-1050.

Fakss 67225755.

Pieteikumi iesniedzami personīgi vai nosūtāmi pa pastu vai faksu, norādot iestādes rekvizītus, adresi, tālruņa numuru un pilnvaroto personu.

Kustamā manta tiks nodota bez atlīdzības tai valsts vai pašvaldību iestādei, kas pirmā uz to pieteiksies. Pieteikumi, kuri tiks iesniegti pirms 2008.gada 4.marta, netiks izskatīti. Par pa faksu sūtītā vai personīgi iesniegtā pieteikuma saņemšanas datumu tiks uzskatīts datums, kad pieteikums tiks saņemts Finanšu un kapitāla tirgus komisijā, bet par pa pastu sūtītā pieteikuma saņemšanas datumu tiks uzskatīts datums, kad pieteikums nodots pastā (tiks skatīts pasta zīmogs). Ja uz kustamo mantu vienlaikus (vienā dienā) pieteiksies vairākas valsts vai pašvaldību iestādes, šīs kustamās mantas ieguvēju noteiks izlozē.


Paziņojums

Namīpašnieks SIA “T4” Rīgā, Tērbatas ielā 4, paziņo, ka dzīvokļa nr.33 Rīgā, Tērbatas ielā 4, īrniece AUSMA KRIŠJĀNE ir pārkāpusi 1992.gada 1.novembrī noslēgtā dzīvojamās telpas īres līguma 2.2.punktu. Lūdzam novērst minēto pārkāpumu 1 mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas, pretējā gadījumā tiks sniegta prasība tiesā.


Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikta nodokļu revīzija (audits) un pieņemts lēmums, kas uzliek pienākumu šādam nodokļu maksātājam iemaksāt budžetā papildus noteiktos maksājumus:

Nr.

p.k.

Nodokļu maksātāja

nosaukums, NMR kods

Lēmuma

datums,

numurs

Papildu aprēķinātais nodoklis vai maksājums

Summa

(Ls)

1.

SIA “KV un S”

40003580426

17.12.2007.

Nr.4.2.8/47

Pievienotās vērtības nodoklis, nokavējuma nauda un soda nauda

135061,99


Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Papildu aprēķinātās summas iemaksājamas budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu pieņemto lēmumu SIA “KV un S” ir tiesības 30 dienu laikā no lēmuma saņemšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālās iestādes direktoram. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālajā iestādē Skanstes ielā 13, Rīgā, LV-1013.


Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācijas paziņojums parādniekiem

Saskaņā ar Uzturlīdzekļu garantiju fonda likuma 8. panta ceturto daļu paziņojam, ka Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācija uzsākusi uzturlīdzekļu izmaksu no uzturlīdzekļu garantiju fonda bērna nodrošināšanai ar uzturlīdzekļiem šādu parādnieku vietā:

NR.

Parādnieks

Personas kods

1

Andrejauskis Gatis

0304XX-XXXXX

2

Andžāne Ļubova

0109XX-XXXXX

3

Ašuks Aldis

2508XX-XXXXX

4

Atvars Visvaldis

0701XX-XXXXX

5

Balodis Jurijs

0807XX-XXXXX

6

Baltgalvis Māris

3003XX-XXXXX

7

Beikmanis Gints

0802XX-XXXXX

8

Bespalovs Dmitrijs

1101XX-XXXXX

9

Blumbergs Aldis

1801XX-XXXXX

10

Brikmanis Andris

0701XX-XXXXX

11

Bučeks Pāvels

0506XX-XXXXX

12

Buncis Aigars

2204XX-XXXXX

13

Celmiņš Jānis

0611XX-XXXXX

14

Cepurnieks Kaspars

0611XX-XXXXX

15

Cvetkovs Jevgeņijs

3001XX-XXXXX

16

Čerņavskis Aivars

0806XX-XXXXX

17

Deģis Guntis

1812XX-XXXXX

18

Didrihsons - Linards - Nuka Mārtiņš

2808XX-XXXXX

19

Dimitrijevs Aleksandrs

0712XX-XXXXX

20

Doķis Raivis

2202XX-XXXXX

21

Drozdovs Igors

1706XX-XXXXX

22

Dvoreckis Dmitrijs

1201XX-XXXXX

23

Dzenis Ēriks

1305XX-XXXXX

24

Franskevičs Andris

1202XX-XXXXX

25

Freizus Vitālijs

0412XX-XXXXX

26

Grigorjeva Olga

2509XX-XXXXX

27

Grods Edgars

3001XX-XXXXX

28

Groševs Romāns

0508XX-XXXXX

29

Gūtmanis Oskars

2912XX-XXXXX

30

Haņins Igors

2602XX-XXXXX

31

Herings Elvis

0411XX-XXXXX

32

Jurevičs Nikolajs

0805XX-XXXXX

33

Kalniņš Jānis

0302XX-XXXXX

34

Kalve Armands

1409XX-XXXXX

35

Kleins Ludis

0604XX-XXXXX

36

Kočetovs Vladimirs

2201XX-XXXXX

37

Korne Marita

1109XX-XXXXX

38

Korņešovs Andrejs

0706XX-XXXXX

39

Kortajevs Murats

1208XX-XXXXX

40

Kovaļenko Oļegs

3007XX-XXXXX

41

Kovaļevskis Vjačeslavs

2508XX-XXXXX

42

Kozlovskis Jānis

2507XX-XXXXX

43

Kubišins Sergejs

1808XX-XXXXX

44

Kuzmins Georgijs

2209XX-XXXXX

45

Lācīte Līga

1202XX-XXXXX

46

Lauks Lauris

2805XX-XXXXX

47

Leitis Ivars

1304XX-XXXXX

48

Leļs Edvīns

0705XX-XXXXX

49

Līdaks Edgars

1701XX-XXXXX

50

Malecka Ērika

2003XX-XXXXX

51

Mantajs Aldis

2009XX-XXXXX

52

Markunaitis Māris

1002XX-XXXXX

53

Māršalka Ināra

2202XX-XXXXX

54

Meļničenko Sergejs

2307XX-XXXXX

55

Mičulis Vairis

0209XX-XXXXX

56

Mihailovs Dmitrijs

1902XX-XXXXX

57

Mikitovs Sergejs

2105XX-XXXXX

58

Moskvins Ivans

2408XX-XXXXX

59

Muižnieks Raimonds

2909XX-XXXXX

60

Nimma Jānis

1110XX-XXXXX

61

Novožilovs Andrejs

2412XX-XXXXX

62

Oparin Oleg

0702XX-XXXXX

63

Orlovskis Konstantīns

1206XX-XXXXX

64

Patmalnieks Dainis

2906XX-XXXXX

65

Pavlovs Aleksandrs

2509XX-XXXXX

66

Piebalgs Normunds

1111XX-XXXXX

67

Podoļskis Jānis

2606XX-XXXXX

68

Rotkājs Dainis

2901XX-XXXXX

69

Rozentāls Ainars

0704XX-XXXXX

70

Rozentāls Madars

1304XX-XXXXX

71

Safrošins Vjačeslavs

0505XX-XXXXX

72

Saksons Raimonds

0402XX-XXXXX

73

Samsonovs Dmitrijs

2612XX-XXXXX

74

Semrjakovs Jurijs

1704XX-XXXXX

75

Sergjuns Oļegs

2602XX-XXXXX

76

Shovak Vasyl

2007XX-XXXXX

77

Smilškalns Roberts

1512XX-XXXXX

78

Sniedziņš Modris

0906XX-XXXXX

79

Stankevičs Andrejs

1104XX-XXXXX

80

Ščerbakovs Dmitrijs

1209XX-XXXXX

81

Šķēls Raitis

1701XX-XXXXX

82

Šnabovičs Valdis

1702XX-XXXXX

83

Šurma Jānis

2104XX-XXXXX

84

Tērauds Ints

0812XX-XXXXX

85

Tverdovs Andrejs

1804XX-XXXXX

86

Upītis Inga

2503XX-XXXXX

87

Vanags Viktors

1507XX-XXXXX

88

Veģis Andris

2603XX-XXXXX

89

Veips Laimonis

2404XX-XXXXX

90

Zabītis Vidmants

1112XX-XXXXX

91

Manovskis Māris

2912XX-XXXXX

92

Ziemels Andrejs

1409XX-XXXXX

93

Zujevs Anatolijs

1006XX-XXXXX

94

Žunda Guntars

2311XX-XXXXX

95

Zaicevs Viktors

Dzim.09.01.1973



 

Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionāla iestāde paziņo, ka ir veikta nodokļu revīzija (audits) un pieņemts lēmums, kas uzliek pienākumu šādam nodokļu maksātājam iemaksāt budžetā papildus noteiktos maksājumus:

Nr.

p.k.

Nodokļu maksātajā

nosaukums, NMR kods

Lēmuma

datums,

numurs

Papildu aprēķinātais nodoklis vai maksājums

Summa

(Ls)

1.

SIA “Inhalts”

NMR kods 40003764368

28.12.2007.

Nr.4.2.7/57

Pievienotās vērtības nodoklis, soda nauda, nokavējuma nauda

307532,85


Saskaņa ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Papildus aprēķinātās summas iemaksājamas budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu pieņemto lēmumu SIA “Inhalts” ir tiesības 30 dienu laikā no lēmuma saņemšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālās iestādes direktoram. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālajā iestādē Skanstes ielā 13, Rīgā, LV-1013.


Lūgums atsaukties

Sakarā ar pilsoņu DIĀNAS LIČAGINAS, dzim.1976.04.11., mirusi 2008.11.01., JEVGĒNIJA KURDAJEVA, dzim.1955.30.07., miris 2007.28.12., nāvi Rīgas pilsētas pašvaldība lūdz viņu piederīgos pieteikties pa tel. 7367062.

10 dienas pēc publikācijas nelaiķu nodos kremācijai.


Paziņojums

Ropažu novada dome 30.01.2008. (prot.nr.1) apstiprināja šādus Ropažu novada pašvaldības 30.01.20087. saistošos noteikumus :

· Ropažu novada pašvaldības 30.01.2008. saistošie noteikumi nr.1 “Par sociālās palīdzības pabalstiem Ropažu novadā 2008.gadā”.

· Ropažu novada pašvaldības 30.01.2008. saistošie noteikumi nr.2 “Ropažu novada pašvaldības sniegto sociālo pakalpojumu saņemšanas kārtība”.

· Ropažu novada pašvaldības 30.01.2008. saistošie noteikumi nr.3 “Par pašvaldības pabalstiem, neizvērtējot ģimeņu (personu) materiālo stāvokli, Ropažu novadā 2008.gadā”.

· Ropažu novada pašvaldības 30.01.2008. saistošie noteikumi nr.4 “Par atvieglojumiem nekustamā īpašuma nodokļa maksātājiem”

Ar saistošo noteikumu saturu var iepazīties Ropažu novada domē, Sporta ielā 1, Ropažu novadā, Rīgas rajonā, un Ropažu novada pašvaldības laikrakstā “Ropažu Vēstis”, un Ropažu novada pašvaldības mājas lapā: www.ropazi.lv.


Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikts nodokļu audits un pieņemts lēmums, kas uzliek par pienākumu šādiem nodokļu maksātājiem iemaksāt budžetā papildus noteiktos maksājumus:

Nr.

p/k

Nodokļu maksātajā

nosaukums, NMR kods

Lēmuma

datums, Nr.

Papildus aprēķinātais nodoklis vai maksājums

Summa

(Ls)

1.

SIA “SD LĪNIJA”,

NMR kods 50003753351

28.12.2007.

Nr.4.2.6/55

PVN

577143,11

Soda nauda

577143,11

Nokavējuma nauda

122456,67

Kopā

1276742,89

2.

SIA “DIOKOMP”,

NMR kods 40003714102

31.01.2008.

Nr.4.2.6/3

PVN

28357,04

Soda nauda

28357,04

Nokavējuma nauda

6004,03

Kopā

62718,11


Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Papildus aprēķinātās summas jāiemaksā budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu šo lēmumu SIA , “SD LĪNIJA” un SIA “DIOKOMP” ir tiesības 30 kalendāro dienu laikā pēc tā publicēšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālās iestādes direktoram, sūdzību iesniedzot Rīgā, Skanstes ielā 13.


Latgales pašvaldību daudznozaru sabiedrisko pakalpojumu regulatora

lēmumu nr.04., 05 izraksti (protokols nr.02)

Rēzeknē 2008.gada 14.februārī

Pamatojoties uz LR likuma “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” l.p., 9.p.l.d. 4.pkt., 9.p.2.d., 16.p.3.d. un 17.p.l.d. un LR MK 2001.gada 3.jūlija noteikumiem nr. 299 “Sabiedrisko pakalpojumu licencēšanas noteikumi” 3.punkta prasībām, Padome balsojot nolemj:

1.Izsniegt sabiedrisko pakalpojumu licenci nr.U000l-08 SIA “Ludzas apsaimniekotājs” (reģistrācijas numurs LR UR: LV - 42403015020):

ūdensapgāde uz laiku no 2008.gada 5.februāra līdz 2013.gada 05.februārim, apstiprināt īpašos nosacījumus un prasības sabiedrisko pakalpojumu sniegšanai (licences nr.U000l-08 Pielikums nr.l).

2.Izsniegt sabiedrisko pakalpojumu licenci nr.K0002-08 kanalizācija uz laiku no 2008.gada 5.februāra līdz 2013.gada 5.februārim, apstiprināt īpašos nosacījumus un prasības sabiedrisko pakalpojumu sniegšanai

(licences nr.K0002-08 Pielikums nr.l).

Noteikt licenču darbības zonu: Ludzas pilsētā. Ievērot īpašos nosacījumus sabiedrisko pakalpojumu sniegšanai licenču pielikumos.

Lēmumi stājas spēkā ar tā pieņemšanas brīdi. Lēmumu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā (Antonijas iela 6, Rīga, LV- 1010) 30 dienu laikā no lēmuma publicēšanas.

Latgales pašvaldību daudznozaru sabiedrisko pakalpojumu regulators

 

Paziņojums

Artūrs Ratnieks, pers. kods 1705XX-XXXXX, atsauc laulātajai Sanitai Ratniecei, pers. kods 2506XX-XXXXX, izsniegto piekrišanu rīcībai ar nekustamā īpašuma “Jaundruvas”, Daugmales pagasts, Rīgas rajons, kadastra nr.80560020033, vienu otro domājamo daļu.


Paziņojums par īres maksu

Namīpašuma Rīgā, Brīvības ielā nr.62 dzīvokļu īrnieki:

- dz. nr. 2 - ALBINAS KOPUSTAS,

- dz. nr. 2 - OLGA ANDREJEVA,

- dz. nr. 13 - AINA AUGULE,

- dz. nr. 34 - KASPARS KRŪMIŅŠ,

- dz. nr. 37 - ANDREJS PETROVSKIS,

tiek informēti, ka izīrētājs jums no 2008.gada l. septembra paaugstina īres maksu 2 Ls/kv.m mēnesī, pamatojoties uz Īres likuma 13.panta 2. daļu. Ar finansiālā pamatojuma dokumentiem varat iepazīties SIA “Ceļš” birojā Rīgā, Brīvības ielā 62.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!