• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Gruzijas Centrālās vēlēšanu komisijas pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.2008., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171634

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Gruzijas vēstnieku

Vēl šajā numurā

28.02.2008., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Gruzijas Centrālās vēlēšanu komisijas pārstāvjiem

 

26.februārī ārlietu ministrs Māris Riekstiņš tikās ar Gruzijas Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) pārstāvjiem, kuri Latvijā ieradās pieredzes apmaiņas vizītē pēc Ārlietu ministrijas un Latvijas CVK uzaicinājuma.

Ārlietu ministrs M.Riekstiņš pauda gandarījumu, ka gada sākumā notikušās Gruzijas prezidenta vēlēšanas bija atklātas un kopumā atbilstošas starptautiskajiem standartiem.

Vienlaikus ministrs izteica cerību, ka Latvijas pieredze varētu būt noderīga Gruzijā maijā gaidāmo parlamenta vēlēšanu organizēšanā.

M.Riekstiņš apliecināja Latvijas gatavību piedalīties Gruzijas parlamenta vēlēšanu novērošanā, kā arī veiksmīgi turpināt sākto ekspertu pieredzes apmaiņas dialogu starp abu valstu CVK.  

“Gruzijas parlamentu vēlēšanu norise būs apliecinājums Gruzijas reformu īstenošanas gaitai ceļā uz eiroatlantisko integrāciju,” norādīja M.Riekstiņš.

Gruzijas CVK pārstāvju vizīti Latvijā organizēja Latvijas CVK sadarbībā ar Ārlietu ministriju. Pieredzes apmaiņas vizītes ietvaros Gruzijas pārstāvji tikās ar Ārlietu ministrijas, CVK, kā arī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja pārstāvjiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!