• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2008. gada 26. februāra noteikumi Nr. 121 "Eiropas kultūras galvaspilsētas atlases žūrijas ekspertu izvirzīšanas kārtība". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.02.2008., Nr. 34 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171739

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.122

Grozījums Ministru kabineta 2007.gada 11.decembra noteikumos Nr.865 "Kārtība, kādā tiek segti izdevumi un administratora atlīdzība juridiskās personas maksātnespējas procesā no valsts aģentūrai "Maksātnespējas administrācija" šiem mērķiem piešķirtajiem līdzekļiem"

Vēl šajā numurā

29.02.2008., Nr. 34

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 121

Pieņemts: 26.02.2008.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.121

Rīgā 2008.gada 26.februārī (prot. Nr.12 35.§)
Eiropas kultūras galvaspilsētas atlases žūrijas ekspertu izvirzīšanas kārtība
Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma 14.panta pirmās daļas 3.punktu
1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā tiek izvirzīti Latvijas eksperti darbam Eiropas kultūras galvaspilsētas atlases žūrijā (turpmāk - žūrija).
2. Žūrijas sastāvā iekļauj trīs Kultūras ministrijas izvirzītus pārstāvjus un pa vienam pārstāvim no Ārlietu ministrijas, Ekonomikas ministrijas un Latvijas Pašvaldību savienības. Žūrijas sastāvu un nolikumu apstiprina kultūras ministrs.
3. Kultūras ministrija līdz 2008.gada 10.martam nosūta šo noteikumu 2.punktā minētajām institūcijām uzaicinājumu deleģēt ekspertus darbam žūrijā. Institūcija, kura deleģē ekspertu, izvērtē attiecīgās kandidatūras atbilstību šo noteikumu 4.punktā minētajiem kritērijiem un līdz 2008.gada 10.aprīlim iesniedz Kultūras ministrijā deleģējuma vēstuli, kandidāta dzīves aprakstu (Curriculum vitae) latviešu un angļu valodā un kandidāta parakstītu apliecinājumu par atbilstību izvirzītajiem kritērijiem.
4. Žūrijas ekspertu kvalifikācijas kritēriji ir šādi:

4.1. augstākā izglītība;

4.2. angļu valodas zināšanas;

4.3. nozīmīga pieredze darbā ar kultūras projektiem, kā arī kādā no šādām darbības jomām - kultūra, pilsētvides un pilsētas kultūras attīstības plānošana vai Eiropas līmeņa kultūras pasākumu organizēšana;

4.4. nav pieļaujama ekspertu tieša saistība ar pieteikumiem, kas iesniegti Eiropas kultūras galvaspilsētas konkursam Latvijā (eksperts nedrīkst būt autors, izpildītājs, pasūtītājs, sponsors, mecenāts);

4.5. vēlamas zināšanas Eiropas Savienības kultūrpolitikā.
5. Kultūras ministrija divu nedēļu laikā pēc žūrijas sastāva apstiprināšanas informē Eiropas Komisiju par Latvijas ekspertiem, kas izvirzīti darbam Eiropas kultūras galvaspilsētas atlases žūrijā.
6. Noteikumi ir spēkā līdz 2009.gada 31.decembrim.
Ministru prezidenta vietā - satiksmes ministrs A.Šlesers

Kultūras ministre H.Demakova

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!