• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Tiekoties ar Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektori un Eiropas Savienības lietu eksperti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.03.2008., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171853

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministre: Atklājot izglītībai veltītu izstādi un konkursu

Vēl šajā numurā

04.03.2008., Nr. 35

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Tiekoties ar Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektori un Eiropas Savienības lietu eksperti

 

28.februārī ārlietu ministrs Māris Riekstiņš tikās ar Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) ģenerāldirektori Elīnu Egli un ES lietu eksperti Inesi Stepiņu, lai pārrunātu sadarbības jautājumus Latvijas prezidentūras Baltijas jūras valstu padomē (BJVP) ietvaros.

M.Riekstiņš informēja par Ārlietu ministrijas aktivitātēm saistībā ar Latvijas prezidentūru BJVP un tās noslēguma pasākumu – BJVP valdību vadītāju sanāksmi, kas norisināsies 3. un 4.jūnijā Rīgā. Kā norādīja ārlietu ministrs, Latvijai būtu svarīgi BJVP samita laikā organizēt plašāku pasākumu kopumu par Baltijas jūras reģiona ekonomiskās sadarbības iespējām, tādējādi veicinot reģiona vadošo uzņēmēju, politiķu un nozares ekspertu viedokļu apmaiņu.

Tāpat tika pārrunāta Eiropas Savienības stratēģijas Baltijas jūras reģionam izstrādes gaita. Ministrs norādīja, ka būtisku ieguldījumu Baltijas jūras reģiona prioritāšu definēšanā var sniegt ne tikai valsts institūcijas, bet arī nevalstisko organizāciju pārstāvji.

Tikšanās laikā apspriesti arī citi Ārlietu ministrijas un LDDK līdzšinējās un turpmākās sadarbības jautājumi.

 

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!