• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 28. februāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.03.2008., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171987

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 3. marta sēdi

Vēl šajā numurā

06.03.2008., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 28. februāra sēdi

 

1. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai Valsts prezidenta V.Zatlera likuma ierosinājumu jautājumā par grozījumiem Saeimas kārtības rullī, paredzot tiesībsargam tiesības uzstāties ar gada ziņojumu parlamenta sēdē.

2. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 28.februāra līdz 2.martam.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts G.J.Eniņš iekļauts deputātu grupās sadarbībai ar Igaunijas parlamentu, Lietuvas parlamentu, Izraēlas parlamentu un Baltkrievijas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot deputāta G.J.Eniņa iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai izdarītu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

4. Nolēma konceptuāli atbalstīt Ārlietu komisijas priekšsēdētāja A.Bērziņa iesniegumu par Polijas Seima Ārlietu komisijas priekšsēdētāja vizīti Latvijā šā gada 21.–23.maijā.

5. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai Augstākās tiesas priekšsēdētāja A.Guļāna iesniegumu par O.Druka–Jaunzemja atbrīvošanu no tiesneša amata.

6. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam G.Daudzem, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai V.Paeglei un Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam U.Bambem uz Stokholmu (Zviedrija) 2008.gada 4. un 5.martā;

2) Saeimas priekšsēdētāja biedrei K.Pētersonei un Protokola nodaļas vecākajai konsultantei L.Amatai uz Strasbūru (Francija) 2008.gada 11. un 12.martā;

3) Ekspluatācijas nodaļas vadītājam J.Lisovskim uz Brestu (Francija) no 2008.gada 31.marta līdz 4.aprīlim;

4) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklei B.Rivžai uz Viļņu (Lietuva) 2008.gada 9. un 10.martā;

5) Eiropas Savienības Informācijas centra konsultantam N.Jansonam uz Briseli (Beļģija) 2008.gada 13. un 14.martā.

7. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par deputātu grupas sadarbībai ar Ukrainas parlamentu locekļu S.Ķikustes un D.Turlā komandējumu uz Kijevu (Ukraina) no 2008.gada 27.februāra līdz 29.februārim.

8. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas Ē.Zommeres, delegācijas vadītājas vietnieka J.Reira, delegācijas locekļu V.A.Kraukļa, Dz.Jaundžeikara, delegācijas sekretāres I.Putniņas un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja R.Lakšas komandējumu uz Tallinu (Igaunija) no 2008.gada 28.februāra līdz 1.martam.

Saeimas sekretārs Dz.Rasnačs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!