• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
VFR Bundestāga Ārlietu komisijas priekšsēdētājs: - pie Latvijas Saeimas priekšsēdētāja - pie Latvijas Ministru prezidenta. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.09.1999., Nr. 281/284 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17229

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Daidžests. Citu rakstītais

Vēl šajā numurā

01.09.1999., Nr. 281/284

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VFR Bundestāga Ārlietu komisijas priekšsēdētājs:

S.JPG (25851 BYTES) — pie Latvijas Saeimas priekšsēdētāja

Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

Vakar, 31.augustā, Latvijas Republikas Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume pieņēma un savstarpējās sapratnes sarunā tikās ar Vācijas Federatīvās Repub-likas Bundestāga Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Hansu Ulrihu Klozi

— pie Latvijas Ministru prezidenta

Vakar, 31. augustā, pie Ministru prezidenta Andra Šķēles viesojās VFR Bundestāga Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Hanss Ulrihs Kloze.

Tika apspriesta abu valstu ekonomiskā sadarbība. A.Šķēle uzsvēra, ka Vācija ir Latvijas nozīmīgākā tirdzniecības partnere. Vācijas uzņēmēji ir iesaistīti vairākos svarīgos Latvijas ekonomikas projektos. Tika uzsvērta nepieciešamība arī turpmāk aktivizēt abu valstu ekonomisko sadarbību. Lielas cerības saistāmas ar šoruden paredzēto VFR bundeskanclera Gerharda Šrēdera vizīti Latvijā, kas varētu ienest jaunus akcentus VFR uzņēmēju iesaistē Latvijas ekonomikas procesos.

Runājot par Eiropas Savienības paplašināšanās procesu, H.U.Kloze uzsvēra, ka Latvija ir saņēmusi augstu vērtējumu no ES dalībvalstu puses attiecībā uz ES paplašināšanās procesu.

Ministru prezidents uzsvēra, ka iestāšanās Eiropas Savienībā ir svarīgākā Latvijas prioritāte un Latvija veic intensīvu, sistemātisku darbu, lai sagatavotos iestāšanās procesam Eiropas Savienībā. A.Šķēle uzsvēra, ka perspektīvā Baltijas valstu un Polijas uzņemšana ES dos jaunu impulsu visa Baltijas jūras reģiona attīstībā un tas kļūs par visdinamiskāko Eiropas reģionu.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!