• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministre: Par ministrijas un darba devēju sadarbību izglītības pilnveidē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2008., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172323

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents: Akreditējot jaunos Vjetnamas un Malaizijas vēstniekus

Vēl šajā numurā

12.03.2008., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministre: Par ministrijas un darba devēju sadarbību izglītības pilnveidē

 

Augstu vērtējot Izglītības un zinātnes ministrijas un uzņēmēju, īpaši Latvijas Darba devēju konfederācijas, kopīgos mērķus un sadarbību izglītības pilnveidē un attīstībā, izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe uzsver, ka gadu gaitā šī sadarbība pilnveidojusies, kļuvusi sistemātiskāka, pārtopot no šauru interešu paušanas par valstisku uzstādījumu formulēšanu un to līdzatbildīgu īstenošanu.

Sadarbības attīstība vērojama gan augstākajā izglītībā – kvalitātes un konkurētspējas veicināšanā, programmu akreditācijā, piedāvājuma sabalansēšanā un budžeta vietu plānošanā; gan profesionālajā izglītībā – profesijas standartu izstrādē, programmu licencēšanā un akreditācijā, programmu satura pilnveidē atbilstoši tautsaimniecības vajadzībām un absolventu kvalifikācijas novērtēšanā.

Vienlaikus T.Koķe apliecina savu kā ministres un Izglītības un zinātnes ministrijas gatavību turpināt šo sadarbību gan ar Latvijas Darba devēju konfederāciju, gan ar ikvienu uzņēmēju, aicinot partnerus aktīvi turpināt līdzdarboties gan izglītības satura un studiju programmu pilnveidē, gan programmu licencēšanā un prakšu vietu nodrošināšanā, tādējādi atbalstot gan valsts konkurētspēju, gan ikviena indivīda personisko izaugsmi.

 

Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!