• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 31. augusta sēdē (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.09.1999., Nr. 281/284 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17240

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pēc Ministru kabineta 31. augusta sēdes

Vēl šajā numurā

01.09.1999., Nr. 281/284

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 31. augusta sēdē

Turpinājums

no 1.lpp.

Valdība akceptēja grozījumu Ministru kabineta 1999.gada 12.februāra noteikumos Nr.46 "Noteikumi par īpašu uzdevumu ministra sadarbībai ar starptautiskajām finansu institūcijām kompetenci".

Akceptēts rīkojums "Par atsevišķu Ministru kabineta rīkojumu atzīšanu par spēku zaudējušiem". Par spēku zaudējušiem atzīts Ministru kabineta 1997.gada 9.aprīļa rīkojums Nr.162 "Par īpašās palīdzības fondiem" un Ministru kabineta 1998.gada 20.maija rīkojums Nr.266 "Grozījums Ministru kabineta 1997.gada 9.aprīļa rīkojumā Nr.162 "Par īpašās palīdzības fondiem"".

Akceptēts rīkojums "Par Skrundas radiolokācijas stacijas apkārtnes vides rehabilitācijas un Krievijas militāro pensionāru repatriācijas fondu". Rīkojums paredz reorganizēt Skrundas radiolokācijas stacijas apkārtnes vides rehabilitācijas un Krievijas militāro pensionāru repatriācijas fondu un pievienot to Latvijas Vides aizsardzības fondam. Vides aizsardzības fonds būs Skrundas fonda tiesību un saistību pārņēmējs.

Pieņemts zināšanai studiju un studējošo kreditēšanas un administrēšanas modelis 2000.gadam.

Pieņemta zināšanai Latvijas lauku autoceļu sakārtošanas un attīstības reforma.

Pieņemta zināšanai informācija par papildu finansējuma piešķiršanu J.Rozentāla Rīgas mākslas koledžai.

Pieņemta zināšanai informācija par grozījumiem Ministru kabineta 1999. gada 22.jūnija sēdes protokollēmumā (prot.Nr.32 27.§) "Par valsts akciju sabiedrības "Latvijas Hipotēku un zemes banka" attīstības koncepciju 1999.–2005.gadā".

Akceptēts grozījums Ministru kabineta 1998.gada 30.janvāra rīkojumā Nr.43 "Par valsts akciju sabiedrības "Latvijas Hipotēku un zemes banka" vadību".

Valdība pieņēma zināšanai informāciju par valsts civildienesta attīstību.

Pieņemta zināšanai informācija par valdības pozīciju sakarā ar likuma "Grozījumi likumā "Par valsts pensijām"" neizsludināšanu.

Pieņemta zināšanai informācija par valsts budžeta izpildi 1999.gada jūlijā.

Pieņemta zināšanai bijušo PSRS būvniecības tehnisko normatīvu pārstrādes termiņu un finansēšanas stratēģijas koncepcija.

Valdība akceptēja koncepciju par valsts pārvaldes institūciju pasūtīto pētījumu projektu pieteikšanas, izvērtēšanas un finansēšanas kārtību.

Ministru kabinets akceptēja noteikumus "Vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības organizēšanas kārtība". To mērķis ir nodrošināt vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības organizatorisko nošķiršanu un noteikt vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības organizācijas kārtību, ciktāl to nenosaka citi tirdzniecību regulējošie normatīvie akti.

Akceptēts rīkojums "Par Ziemeļvidzemes reģionālās lauksaimniecības pārvaldes izveidošanu". Tas paredz ar 1999.gada 1.novembri likvidēt Zemkopības ministrijas pakļautībā esošos Cēsu, Limbažu, Valkas un Valmieras rajonu lauksaimniecības departamentus un uz to bāzes izveidot Ziemeļvidzemes reģionālo lauksaimniecības pārvaldi un nodot to Zemkopības ministrijas pakļautībā.

Ministru kabinets akceptēja rīkojumu "Par maksātnespējīgās akciju sabiedrības "Aurora" bijušo darbinieku prasījumu apmierināšanu". Privatizācijas aģentūrai uzdots piemērot MK noteikumus "Maksātnespējīgo valsts uzņēmumu un maksātnespējīgo valsts kontrolēto statūtsabiedrību darbinieku prasījumu apmierināšanas kārtība" maksātnespējīgās akciju sabiedrības "Aurora" bijušo darbinieku prasījumu par obligātajām iemaksām apmierināšanai 453 028,86 latu apmērā.

Ministru kabinets akceptēja grozījumus Ministru kabineta 1997.gada 28.janvāra noteikumos Nr.53 "Bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības "Valsts informācijas tīkla aģentūra" statūti".

Valdība akceptēja rīkojumu "Par K.Brici". Ar 1999.gada 15.septembri Kalvis Bricis ir iecelts par valsts akciju sabiedrības "Valsts nekustamā īpašuma aģentūra" ģenerāldirektoru.

Pamatā atbalstīta bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības "Valsts informācijas tīkla aģentūra" darbības un attīstības koncepcija.

Akceptēti grozījumi Ministru kabineta 1999.gada 3.februāra rīkojumā Nr.50 "Par bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības "Privatizācijas aģentūra" padomi". Pirmajā punktā svītroti vārdi "G.Bērziņš — Latvijas Universitātes pasniedzējs, Saeimas frakcijas "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK pārstāvis" un vārdi "U.Magonis — sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Hanzas kuģu aģentūra" direktors"; papildināta 1.punkta daļa "Padomes locekļi" ar vārdiem "Z.Krastiņš — zvērinātā advokāta A.Grūtupa biroja konsultants" un vārdiem "A.Kūravs — sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Aug Kurau" direktors"; aizstāti 1.punktā vārdi "J.Oškalne — Saeimas deputāta palīdze" ar vārdiem "J.Oškalne — Saeimas frakcijas "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK pārstāve".

Par MK sēdē izskatītajiem jautājumiem, kuros pieņemts protokollēmums, preses informācija tiks izsūtīta š.g. 1.septembrī.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!