• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Privatizācijas ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.03.2008., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172460

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Vēl šajā numurā

14.03.2008., Nr. 42

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Privatizācijas ziņas

 

Paziņojums par privatizācijas noteikumu apstiprināšanu

Padures pagasta padome apstiprinājusi nekustamā īpašuma – neapbūvēta zemesgabala Padures pagastā, “Vecošenieki”, kadastra nr. 62720060056, privatizācijas noteikumus (2008.gada 27.februāra lēmums, prot. nr.2., 9.§).

Privatizācijas subjektiem iesniegt apliecinājumus par to, ka vēlas privatizēt zemesgabalu saskaņā ar apstiprinātajiem zemesgabala privatizācijas noteikumiem līdz 2008.gada 31.martam.

Ar apstiprinātajiem zemesgabala Padures pagastā, “Vecošenieki” privatizācijas noteikumiem, privatizācijai nododamā zemesgabala dokumentāciju un robežu plānu var iepazīties un iesniegt apliecinājumu var Padures pagasta padomē “Pagastmājā”, Lauku ielā, Deksnē, Padures pagastā, Kuldīgas rajonā. Informācija pa tālr. 3348149.


PUBLISKAIS PIEDĀVĀJUMS

Dzīvokļa atsavināšana ar izsoles metodi

Valsts nekustamā īpašuma objekts tiek piedāvāts pārdošanai Valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas likumā norādītajām personām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikumi par piedalīšanos izsolē sešu nedēļu laikā no šī piedāvājuma publicēšanas oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Personas, kurām saskaņā ar šī likuma 4. un 45.pantu ir pirmpirkuma tiesības, tās var izmantot tikai tad, ja tās rakstveidā piesaka savas tiesības šajā sludinājumā norādītajā termiņā.

Objekta atrašanās vieta: LĪVĀNI

Izsole notiks 2008.gada 29.aprīlī plkst. 13.00

Izsoles norises vieta: Daugavpils, Rīgas iela 22, Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras telpas

Objekta adrese un veids

Drošības nauda (Ls)

Pirmpirkuma ierosinājumi

Izsoles sākumcena (Ls)

Samaksas noteikumi

Dzīvoklis nr.2, Upes iela 13

320,00

Nav

3200,00

Nosolītā summa latos divu nedēļu laikā no norēķinu izziņas saņemšanas

Izsoles veids: mutiska izsole ar augšupejošu soli. Drošības nauda iemaksājama Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras rēķinā valsts kases kontā nr. LV06TREL8120464000000 ar norādi “Dzīvokļa nr.2 Upes ielā 13, Līvānos, izsoles drošības nauda”.

Iepazīties ar izsoles noteikumiem, iesniegt pieteikumus, kā arī saņemt nepieciešamo informāciju var Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūrā Daugavpilī, Rīgas ielā 22; tālr. 5423331.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!