• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministre: Vēlot panākumus Latvijas II olimpiādes dalībniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.03.2008., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172506

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kultūras ministre: Par Āraišu ezerpils apsaimniekošanu

Vēl šajā numurā

14.03.2008., Nr. 42

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministre: Vēlot panākumus Latvijas II olimpiādes dalībniekiem


 

13.martā, piedaloties preses konferencē par nozīmīgāko mūsu valsts sporta dzīves notikumu – Latvijas II olimpiādi, izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe uzsvēra: “Jebkuru sasniegumu pamatā ir mērķis, un cilvēkam, kurš ir gatavs pielikt pūles un nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, notikums “olimpiāde” ir būtisks mērķis, uz ko tiekties.”

Atzinīgi vērtējot to, ka mēs paši organizējam savu olimpiādi, kas ikvienam sportotgribētājam un mērķtiecīgam cilvēkam rada iespēju tiekties uz mērķi un to sasniegt, ministre pateicās Latvijas olimpiādes idejas autoriem, rīkotājiem un atbalstītājiem un akcentēja, ka valsts ir ieinteresēta šādu pasākumu rīkošanā un norisē.

T.Koķe atzīmēja, ka sports un mūsu sportistu sasniegumi ļauj izskanēt Latvijas vārdam pasaulē, kā arī veicina valsts atpazīstamību. Izglītības un zinātnes ministrija – kā par sporta nozari atbildīgā institūcija – veicina sporta attīstību gan starptautiskā līmenī, gan ikvienā Latvijas reģionā. Gadu no gada tiek nodrošināts gan valsts budžeta līdzekļu palielinājums, gan kopā ar sadarbības partneriem tiek pilnveidota infrastruktūra un uzlaboti sportošanas apstākļi gan augstu sasniegumu sportā, gan sportā ikvienam.

Preses konferences noslēgumā ministre novēlēja ikvienam Latvijas II olimpiādes dalībniekam sasniegt savus mērķus un gūt panākumus. Viņa izteica cerību, ka pēc trim mēnešiem gaidāmā Latvijas II olimpiāde noritēs sekmīgi, ka sportisti demonstrēs lielisku sniegumu, ka līdzjutēji viņus atbalstīs un sasniegtais ļaus tiekties uz jauniem mērķiem.

Latvijas olimpiāde notiks pēc trim mēnešiem – no 13. līdz 15.jūlijam Ventspilī, kas konkursa kārtībā ieguva tiesības rīkot šo pasākumu.

 

Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!