• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālam "Komersanta Vēstnesis" dubultnumurs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2008., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172678

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrija: Par projektu atlasi četrās Eiropas fondu programmās

Vēl šajā numurā

19.03.2008., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālam “Komersanta Vēstnesis” dubultnumurs:

 

KV12-13VAKS.JPG (48570 bytes)• SEB bankas analītiķu prognoze liecina, ka tuvākajos divos gados iekšzemes kopprodukta pieaugums trijās Baltijas valstīs un eirozonas valstīs kritīsies vēl straujāk, nekā tika paredzēts rudenī. Kā tas varētu ietekmēt valsts tautsaimniecību, lasiet rakstā “Latvijai viss vēl priekšā”. Bet ekspertu skaidrojums, kā pasaules ekonomika ietekmē Latvijas attīstību, atrodams materiālā “Pasaules ekonomikas nedienu atbalss Latvijā”.

 

• Kā darbojas Valsts adrešu reģistrs? Un cik ticamas ir uzņēmumu reģistrētās adreses? Uz šiem un citiem jautājumiem atbildes meklē publikācijas “Svarīgākais par Valsts adrešu reģistru” un “Uzņēmumu reģistrs adreses nesalīdzina”.

 

• Komercdarbības veikšanai bieži tiek veidotas vairāku dalībnieku (akcionāru) sabiedrības, tomēr kopuzņēmuma īpašnieki uzņemas papildu risku ar iespējamām domstarpībām sabiedrības dalībnieku (akcionāru) starpā. No likumdošanas skatījuma plašāk šo jautājumu pēta zvērināta advokāte Eva Berlaus-Gulbe rakstā “Kopuzņēmumi: kā dalībniekam (akcionāram) aizsargāt savas intereses”.

 

• Rīga ir paziņojusi par namu pārvalžu privatizāciju. Pirms apsaimniekotāja maiņa nav kļuvusi par faktu, kas izraisa bažas par nonākšanu papildus finansiālā atkarībā, iedzīvotājiem tiek ieteikts būt aktīvākiem saimniekiem savos namos, piemēram, veidot biedrības. Plašāk – publikācijā “Dzīvoklis īpašumā: par ko un kā maksājam”.

 

• Ieskatu darba strīdu veidos un to risinājumos piedāvā raksts “Darba strīds. Kā to risināt?”.

 

• Ko nozīmē ārpakalpojumi un kā tos var veiksmīgi izmantot mazie un vidējie uzņēmumi, skaidro materiāls “Lielais valis un sīkās zivtiņas”.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!