• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts robežsardze: Par Latvijas robežsardzes delegācijas darba vizīti Ukrainā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.03.2008., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172908

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs: Tiekoties sarunā ar Kazahstānas vēstnieku Latvijā

Vēl šajā numurā

26.03.2008., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts robežsardze: Par Latvijas robežsardzes delegācijas darba vizīti Ukrainā

 

No šā gada 24. līdz 27.martam notiek Latvijas Valsts robežsardzes delegācijas darba vizīte Ukrainā, kuras laikā Valsts robežsardzes priekšnieks ģenerālis Gunārs Dāboliņš tiekas ar Ukrainas robežapsardzības dienesta vadītāju ģenerālpulkvedi Nikolaju Litvinu. Darba vizītes laikā Latvijas Valsts robežsardzes pārstāvji un Ukrainas Valsts robežu dienesta pārstāvji iepazīstinās ar robežapsardzības dienestu struktūru, uzdevumiem un attīstības pamatvirzieniem. Vizītes ietvaros plānots sniegt informāciju par situāciju uz Latvijas un Ukrainas valsts robežām, robežapsardzības dienestu darbības rezultātiem 2007.gadā, kā arī par sasniegumiem cīņā pret pārrobežu organizēto noziedzību.

Abas puses uzskata par svarīgu daudzpusējās pieredzes izmantošanas nepieciešamību Austrumeiropas un Baltijas valstu robežapsardzības dienestu reformēšanā pirms to iestāšanās Eiropas Savienībā, kā arī Latvijas Valsts robežsardzes un Ukrainas Valsts robežu dienesta turpmākās sadarbības nepieciešamību cīņā pret pārrobežu organizēto noziedzību, nelegālo migrāciju un citiem nelikumīgās darbības veidiem uz robežām, turpmākas mūsdienu kontroles tehnoloģiju ieviešanā un robežu drošības nodrošināšanā.

 

Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!