• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts robežsardze: Par robežsardzes delegācijas darba vizīti Ukrainā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.03.2008., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/173056

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra: Par pensiju indeksēšanu aprīlī

Vēl šajā numurā

28.03.2008., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts robežsardze: Par robežsardzes delegācijas darba vizīti Ukrainā

 

Latvijas Valsts robežsardzes delegācija no 24. līdz 27.martam atradās darba vizītē Ukrainā, kur Latvijas Valsts robežsardzes priekšnieks ģenerālis Gunārs Dāboliņš tikās ar Ukrainas Valsts robežu dienesta priekšsēdētāju ģenerālpulkvedi Nikolaju Litvinu.

Latvijas Valsts robežsardzes pārstāvjiem Kijevā tika prezentēta Jūras apsardzes Operatīvi informatīvā centra darbība, bet Odesā – avioeskadriļas un Odesas Reģionālās nodaļas darbība, kā arī Jūras spēku kuģu un kuteru darbība.

G.Dāboliņš un N.Litvins parakstīja darba tikšanās protokolu par darba vizītes laikā apspriestajiem jautājumiem divpusējās sadarbības attīstībā robežu apsardzības jomā. Tika noteiktas sadarbības jomas saskaņā ar Latvijas Republikas valdības un Ukrainas Ministru kabineta līguma noteikumiem par sadarbību terorisma, narkotisko vielu, psihotropo vielu, prekursoru nelikumīgas aprites un organizētās noziedzības apkarošanu.

Puses vienojās savu pilnvaru un kompetences ietvaros noteikt un attīstīt sadarbību risku analīzes, informācijas apmaiņas un operatīvo struktūrvienību sadarbības jomā, lai cīnītos pret pārrobežu organizēto noziedzību, kā arī attīstītu pieredzes apmaiņu dažādās jomās.

Ukrainas puse uzsvēra turpmākās sadarbības attīstības svarīgumu ar Eiropas aģentūru FRONTEX un ar Eiropas Savienības dalībvalstu robežapsardzības dienestiem paplašinātas Eiropas Savienības un Šengenas zonas kontekstā.

 

Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!