• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents: Par Saulesdārza privatizāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.04.2008., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/173159

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

01.04.2008., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents: Par Saulesdārza privatizāciju

 

27.martā Latvijas Valsts prezidenta kancelejā saņemta, reģistrēta un izskatīta Mežaparka attīstības biedrības pārstāvja A.Zīlāna atklātā vēstule par Saulesdārza (nekustamais īpašums Rīgā, Ezermalas ielā 24/26) privatizāciju.

Reaģējot uz Mežaparka attīstības biedrības vēstulē paustajām bažām un norādītajām problēmām, Valsts prezidents Valdis Zatlers lūdzis Ministru prezidenta birojam sniegt paskaidrojumus par Saulesdārza privatizāciju, kā arī informēt par Saulesdārza privatizācijas procesa atbilstību Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem un sabiedrības interesēm.

Vēstulē V.Zatlers aicina Ministru prezidenta biroju uz Mežaparka attīstības biedrības jautājumiem sniegt atbildes pēc būtības.

Vēstule, kurā Mežaparka attīstības biedrības vārdā A.Zīlāns pauž bažas par privatizācijas gaitu, atbilstoši Iesniegumu likumam, kā arī ievērojot kompetenci, atbildes sniegšanai nosūtīta Ministru prezidenta birojam steidzamai izskatīšanai, ņemot vērā, ka jautājums par Saulesdārza privatizāciju iekļauts Ministru kabineta 1.aprīļa sēdes darba kārtībā.

Valsts prezidenta preses dienests

 

No Ministru kabineta sēdes 1.aprīļa darba kārtības, balstoties uz Ministru prezidenta Ivara Godmaņa 28.martā parakstīto rezolūciju, ir svītrots jautājums par valsts īpašuma objektu Rīgā, Ezermalas ielā 24/26, nodošanu privatizācijai.

Ekonomikas un izglītības un zinātnes ministriem uzdots iesniegt minētajā jautājumā papildu dokumentus, ņemot vērā Mežaparka attīstības biedrības vēstulē pausto informāciju, kā arī sniegt priekšlikumus par tiesību akta projektu turpmāko virzību.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!