• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: Atrodoties darba vizītē Zviedrijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.04.2008., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/173160

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piedaloties Lennarta Meri memoriālajā konferencē Tallinā

Vēl šajā numurā

01.04.2008., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents: Atrodoties darba vizītē Zviedrijā

 

31.martā Ministru prezidents Ivars Godmanis darba vizītes laikā Zviedrijā tikās ar Zviedrijas premjerministru Fredriku Reinfeltu, Zviedrijas premjerministra vietnieci un ekonomikas ministri Modu Ūlofsoni un finanšu ministru Andersu Borgu, kā arī telekompānijas “TeliaSonera” un enerģētikas kompānijas “Svenska Kraftnat” vadību.

Tikšanās laikā ar Zviedrijas premjeru Ministru prezidents pārrunāja ar Eiropas kopīgo politiku saistītos jautājumus, kā arī jautājumus, kurus plānots pārrunāt Baltijas jūras valstu padomes vadītāju sēdē šā gada jūnijā.

Ministru prezidents norādīja, ka Latvijas un Zviedrijas tirgi ir cieši saistīti. Zviedrija tiešā un netiešā veidā ir viens no lielākajiem investoriem Latvijā dažādos sektoros – banku, telekomunikāciju un citās jomās.

Ministru prezidents ar finanšu ministru detalizētāk pārrunāja Zviedrijas banku meitasuzņēmumu darbību Latvijā mājokļu un hipotekāro kredītu jomā. Tāpat tika analizēta kredītu struktūra un secināts, ka riska kredītu īpatsvars ir ļoti zems un tas nepārsniedz 0,6%.

Ar premjerministra vietnieci un ekonomikas ministri, Zviedrijas energokompānijas pārstāvjiem Ministru prezidents galvenokārt pārrunāja starpsavienojuma starp Latviju un Zviedriju jautājumus.

Savukārt tikšanās laikā ar “TeliaSonera” vadību puses atkārtoti informēja par savu pozīciju “Lattelecom” un LMT akciju daļu pārdošanas jautājumos.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!