• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Privatizācijas ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.2008., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/173534

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu spriedumi

Vēl šajā numurā

08.04.2008., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Privatizācijas ziņas

 

Tiek nodots privatizācijai

Rēzeknes pilsētas dome nodevusi privatizācijai pašvaldības īpašuma objektu – apbūvētu zemesgabalu Rēzeknē, Dārzu ielā 2A. Pieteikumi par pirmpirkuma tiesību realizēšanu un prasījumi, kas attiecas uz privatizējamo objektu, piesakāmi viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas. Dokumenti jāiesniedz un informāciju par objektu var saņemt Rēzeknes pilsētas domē Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 93, 121.kabinetā; tālr. 4607684.


Tiek nodots privatizācijai

Liepupes pagasta padome nodod privatizācijai pašvaldības īpašuma objektu “Centrs”, kas atrodas Liepupes pagastā, Limbažu rajonā. Objekts sastāv no zemesgabala 0,2742 ha kopplatībā un vienas nedzīvojamās ēkas – kūts.

Privatizācijas projektus, pieprasījumus, kas attiecas uz privatizācijas objektu, var iesniegt, kā arī pirmpirkuma tiesības var pieteikt viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” Liepupes pagasta padomē, “Mežgravas, Liepupes pagasts, Limbažu rajons, LV-4023. Sīkāka informācija pa tālr. 4023933.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!