• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.04.2008., Nr. 55 https://www.vestnesis.lv/ta/id/173627

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pārkāpumiem Ķekavas pagasta pašvaldības padomes darbā

Vēl šajā numurā

09.04.2008., Nr. 55

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV15VAKS.JPG (39678 bytes)• Kāda situācija šobrīd ir mašīnbūves nozarē? Cik tā ir konkurētspējīga, un vai starp lielajiem uzņēmumiem ir vieta arī mazajiem komersantiem? Uz šiem un citiem jautājumiem “Komersanta Vēstnesim” atbild a/s “Jelgavas Mašīnbūves rūpnīca” valdes priekšsēdētājs Pēteris Bila.

 

• Labklājības ministrija ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu plāno ieguldīt 9,5 miljonus latu, lai atbalstītu jauno uzņēmēju apmācību, nodrošinātu nepieciešamās konsultācijas un sniegtu finansiālu atbalstu jauna uzņēmuma dibināšanai. Materiāls “Palīdzēs ideju pārvērst uzņēmumā” skaidro, kā paredzēts sadalīt līdzekļus, un atklāj uzņēmēju pieredzi, iesaistoties līdzīgos projektos.

 

• Jauno tūrisma sezonu gaidot, Kauguru pagastā durvis vēris jauns viesu un tradīciju nams “Brūtes”. Ieskatu viesu nama biznesa ikdienā piedāvā raksts ““Brūtēs” viesus gaida ar labu prātu un gardu maltīti”. Tas dod arī atbildi, kāpēc šāgada 8.augusts izrādīsies ļoti pieprasīts datums daudzos viesu namos.

 

• Sākoties siltajai sezonai, aktuālāks kļūst jautājums par ielu un izbraukuma tirdzniecību. “KV” sniedz informāciju, kā uzņēmējam saņemt atļauju šiem tirdzniecības veidiem, un pēta, cik aktīva ielu, izbraukuma un gadatirgu tirdzniecība notiek pašvaldībās.

 

• Rentabla uzņēmuma izveidošana prasa ne mazums darba, naudas un pārdzīvojumu. Kā nodrošināties pret iespējamām nelaimēm? Vai un par kādu samaksu Latvijā iespējams apdrošināt uzņēmējdarbības pārtraukuma risku, skaidro raksts “Kā apdrošināt ieņēmumu zaudēšanu”.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!